Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalova(merkez),Cinarcik,Esenkoy,Armutlu,Ciftlikkoy balik durumu ve raporlari

sertackarakus

Yeni Üye
Adı
Sertaç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar Yalova Çınarcık da güncel balık durumunu paylaşabilir misiniz, bu ay sonu gibi mırmır sezonu başlar diye duydum ne derece doğru bilmiyorum, eğer güzel bir av yapan varsa haftasonu bi şansımı denemeye istanbuldan gideceğim :)
teşekkürler şimdiden
Merhaba,

Çınarcıktan ziyade biraz daha ileri Esenköye gitmenizi tavsiye ederim. Şu sıralar Mırmır sabah ve akşam suyuna geliyor. Sabah 5,30-6 gibi plajdan ava başladığınız takdirde şansınız varsa iri boy Mırmır alabilirsiniz. Bende yarın için orayı planlıyorum. Gemlik'te oturuyorum sabah kalkabilirsem orada olacağım.

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Balık şu an karadenizden boğaza doğru akıyor, bir kaç gün içinde hepsi boğaza girer.
Fakat boğazdan ne kadarı geçebilir o ayrı bir konu. Tahminlerime göre Ekim sonuna doğru boğazdan marmara denizine doğru akarlar. Bandırma tarafında şu an palamut olduğunu düşünürsek ilk hedef palamutlar olabilir.
Tabi boğazdan kurtulanların bir kısmı bizim körfezede girmeye çalışacaktır, bu hafta sonu itibariyle ufak ufak yemli yoklama yapılabilir.

Bunun dışında bizim bölgenin levrek konusundaki şanssızlığını anlamış değilim. Denemediğim mera denemediğim sahte kalmadı ama bir takibe bile denk gelemedim. Bana kalırsa levrek varsada Esenköy-Armutlu arasında denenmeli.

oguzsen

Aktif Üye
Güncel bilgi Yalova da şuan kalamar çıkıyor.

flap

Aktif Üye
Adı
m.murat dagci
Epey bir zamandır kalamar tutuluyor ama pandemiden dolayı malesef gidemiyoz😒

oguzsen

Aktif Üye
Epey bir zamandır kalamar tutuluyor ama pandemiden dolayı malesef gidemiyoz😒
Malesef kısıtlamalar bazı şeylere engel olabiliyor ama ne mutlu ki Cumartesi günü serbest bırakıldı ama ı günüde ailemi balık mı deseniz tabiki de aile önceliğimiz olur. Bu arada bir ekleme daha yapayım Yalova yı bilenler Çınarcık Çukurunu bilirler o çukuru geçip adalara yaklaşıldığında güzel sarıkanat yapıyor.

DenizKSK

Üye
Adı
Denizcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu yaz, kısmetse 01/06/2021 sonrası yeni serbest dönemde ben de bu başlığa sık sık uğrayacağım. Kayınpeder'İn yazlığı Teşvikiye'de Karpuzdere köprüyü geçer geçmez. Kocadere-Karpuzdere arasında her yaz istavrit, mezgit, zargana ne varsa kısmette almaya çalışıyoruz minik 3,5metrelik fiber teknemizle. Tekne de Karpuzdere köprü altında barınak tarzı yerde.