Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yalova ve Çevresi av raporu?

cmdngzl

Yeni Üye
Merhabalar, Yalova - Çınarcık ve bölgesinde amatör olta balıkçılığı ile ilgileniyorum.

Bölge de en çok bulunan balık türleri nelerdir. Bilen veya avlanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Herkese rastgele

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Bol istavrit vardır.Kumluk yerlerde mırmırada atabilirsin.Esenköy de eşkine karagöz deneyebilirsin.Çınarcıktan minekop aldıklarınıda bilirim.Rastgele.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merkez de dere ağzında minekop mırmır levrek mevsiminde lüfer anıta doğru bolca kırlangıç taş kenarlarında eşkine alman güzel vakit geçirmen kefalle ilgileniyorsan dere ağzı ido nun yanı harika :)

cmdngzl

Yeni Üye
Çok teşekkürler :)
Bu akşamdan itibaren yoklamaya çıkıyorum :) Bakalım durum ne.

osmanav

Yeni Üye
Zargana başladı bu aralar.Eğer spinle ilgileniyorsan sabah suyunda lüfer alındı dün sabah.

i2ecep

Üye
Adı
Recep kargavuş
yalovada yapılan avlar çok kısır geciyor , yalova merkez de dere ağızlarında kefal almak isteyenler gayet güzel büyük kefaller alabiliyor. yemli denemeleri sonucsuz kalıyor ama günüde çok belli olmuyor. gecen lerde spin denedim ama malesef sonuc alamadım , menderek güzel zargana yapıyor zargana düşüneneler o taraflara gidebilir. yemli olarak 10 adet cinekop alanda var 1 hafta deneyip hiç alamayanda , yani yalovada balık yine sessizliğini koruyor..

Moderatör tarafında düzenlendi:

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
geçenlerde bizde özkanla gittik mendireğe 3 kişi bir çinekop aldık

i2ecep

Üye
Adı
Recep kargavuş
geçenlerde bizde özkanla gittik mendireğe 3 kişi bir çinekop aldık
menderek güzel zargana yapıyor uzun oltaya yem için oradan sıkıntısız bol miktarda alınabilir , ama gel görki yekta abi yalova merkezde balığa dair nefes alan tek şey mırmır borukurdu ile :) dereden kefal