Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yamaha İle Haydi Balığa Yarışmasın da Ödüller Büyük Finalle Sahiplerini Buldu..

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Çok güzel ve başarılı bir organizasyon olduğundan eminim. Orada olmasan bile o heyecanı yaşadım, emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık. Bir kez daha gösterildi Balık sevdam ekibinin birlikteliğinin gücünü. Bir oluşum adına olması gereken ve olan her şey adına ne varsa bu organizasyonda görülebilir.

Yarışmayı düzenleyen Burla A.Ş. Yamaha Deniz grubuna'da bende teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten örnek bir organizasyon gerçekleştirdiler.

Nice nice organizasyonlar olması dileğiyle..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Adet saymadık puan çarpı kat sayı ile belirlendi.

Paunlama sıralaması şöyleydi;

1 Battal Kocaoğlu : 101,50
2 Arif Kaygusuz : 79,00
3 Özhan Ateş :58,00
4 Güven Demiralp : 39,00
5 Hakan Umar : 37,50
6 Mehmet Erdem : 34,50

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Böyle organizasyonlar için gerçekten çok büyük sabır gerektiren işlerdir,
Organizascon'su olsun, katılımcısı olsun, düzenleye'cesi olsun gece gündüzü yarışma gününe kadar sters'lerle geçer,
gece rüyan'a bile girerler,!!
Bu organizasyon'u düzenleyene, sponsor olan firmalara ve katı'lımcalara aferin!

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzel ve yorucu bir org oldu :) Herkesin emeğine sağlık, her konuda olduğu gibi Balıksevdam öncülüğünde daha nice orglar düzenlenecektir. Bu org bir çok oluşuma daha hazırlık aşamasındayken öncü fikir olarak, sonuçta tüm camiaya faydalı olmuştur. Firmalar sponsorluğun önemini er geç anlayacaklar.. Erken farkına varanlar kazanacak, gec farkına varanlar ise kaybedecektir.. Daha nice orglara diyelim, önümüzde geleneksel turna orgumuz var, bakalım havalar ısınsın da biraz neler olacak neler bizi takip etmeye devam edin :)
Turna org. Beni yazdın dimi aga

Kasif79

Yeni Üye
Adı
Battal kocaoglu
arkadaşlar selam

daha öceden bir çok balık organizasyonuna katıldım ama ilk defa bu kadar güzel kalıte bilinçli yapılmıs bir organizasyon görmedım tabiki bu güzel organizasyonda da büyük emegi olan hamdi beye öncelikle teşekürkür etmek isterim ayrıca yarışmada bizi yalnız bırakmayan basta yamaha, balık sevdam , burla a.ş ve bizi yanlız bırakmayan dıger sponsorlara çok teşekkür ederim. bu arada birinci olmak hiç planlarımda yoktu maksat o keyifli anları sızler ıle gecırmekti teknede yanında süprizi oldu .

tekrar herkese cok cok teşekkürler ederim.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
arkadaşlar selam

daha öceden bir çok balık organizasyonuna katıldım ama ilk defa bu kadar güzel kalıte bilinçli yapılmıs bir organizasyon görmedım tabiki bu güzel organizasyonda da büyük emegi olan hamdi beye öncelikle teşekürkür etmek isterim ayrıca yarışmada bizi yalnız bırakmayan basta yamaha, balık sevdam , burla a.ş ve bizi yanlız bırakmayan dıger sponsorlara çok teşekkür ederim. bu arada birinci olmak hiç planlarımda yoktu maksat o keyifli anları sızler ıle gecırmekti teknede yanında süprizi oldu .

Tekrar Tebrikler Battal, Artık teknenle herkese bir tur attırırsın :p

sedatsabotic

Aktif Üye
Adı
sedat sabotic
Kan Grubu
B Rh Pozitif
arkadaşlar selam

tebrikler battal kardeş bizleride unutmassın bi tur verirsin artık bereketli günlerde kullan