Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yamaha İle Haydi Balığa Yarışmasının İlk Etapı Sonuçlandı ve Finalistler Belli Oldu

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım,

Bu güzel etkinliğe katılım sağlayarak, konuya destek olarak, organizasyon yönetimi olarak, sponsor olarak, hakem olarak destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür organizasyonlar genelde diğer organizasyonlara öncü olur, bakarsınız diğer markalar da destek verir yeni amatör yarışmalar düzenlenir ve kazanan hep amatör balıkçılar olur :) Balık Sevdam ailesinin bu başarısı amatör balıkçılığa güzel bir örnek olmasını diliyorum.

Finale çıkan arkadaşları tek tek tebrik ederim. Organizasyon her yönü ile çok başarılıydı. Teknede gün boyu balık yokluğundan şikayet eden arkadaşlara hep söyledim 1 istavritin final hakkı kazandıracağı bir yarışma. Yarışmada balık yokluğu bir nevi avantaj haline geldi. Olaya bu yönden de bakmak lazım.

Finalin daha heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Herkese başarılar dilerim.

Rastgelsin.

Kim çektiyse güzel çekmiş ellerine sağlık ;)
IMG-20150406-WA0037 (Custom).jpg

SERDAR-78

Daimi Üye
Adı
SERDAR UZUN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herşey harikaydı yeniden emeyi gecen herkese teşekkürler:harika:

vural0934

Yeni Üye
Adı
Vural TUNCAY
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başta Hamdi Bey , BURLA A.Ş Yamaha Deniz Grubuna ve tüm Hakem heyetine böyle harika bir organizasyon hazırladıkları için binlerce kez teşekkür ediyorum. Finale kalamadık belki :) fakat çok güzel dostluklar edindik. Bu organizasyon gelecek tüm organizasyonlara harika bir öncülük edeceğine çok eminim. Emeği geçen herkese minnettarım.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yamaha ( Burla A.Ş) ye bu kapsamlı ve eksiksiz organizasyonu Balıksevdam ailemiz ile gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Ne kadar itinayla hazırlanılmış olduğu resimlerden de belli oluyor. Katılım yapanları ve finale kalan dostları kutluyorum, finali dört gözle bekliyorum :)