Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yamaha İle Haydi Balığa Yarışmasının İlk Etapı Sonuçlandı ve Finalistler Belli Oldu

hnsengul

Yeni Üye
Adı
Hüseyin N. Şengül
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daha önce katıldığım uluslararası yarışmalarla kıyasladığımda bu organizasyonun onlardan da iyi ve çok daha sıcak olduğunu söyleyebilirim. Başta Hamdi Tekbıyık olmak üzere tüm emeği geçenleri, ana sponsor Yamaha Türkiye distribütörü Burla A.Ş.'yi ve diğer sponsorları can-ı gönülden kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.

S

strangolos

Misafir
Final icin uygun yem dusunmek lazim yada alternatiflerin cogalmasi gerek 100 kiside 21 kisi balik tuttuysa durum vahim

S

strangolos

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 16707 Ekli dosyayı görüntüle 16708 Ekli dosyayı görüntüle 16709 Ekli dosyayı görüntüle 16710 Ekli dosyayı görüntüle 16711 Ekli dosyayı görüntüle 16712 Ekli dosyayı görüntüle 16713

Bizlere, farklı ve güzel bir gün yaşattıkları için başta Hamdi bey olmak üzere sponsor firmalara ve organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
eheh sonunda kendimi gördüm fermuarimi kontrol etmem acı olmuş

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Bu güzel organizasyon için YAMAHA-BURLA AŞ. Yavuz bey ve ekibine teşekkür ederim, bir kez daha güzel bir organizasyona imza atmanın ve organizasyonun içerisinde yer almanın mutluluğu içerisindeyim, bu haftasonu yapılacak finali de sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıca bir kez daha balıksevdam ekibinin içerisinde olmaktan onur duydum, biz büyük bir aileyiz, Hamdi bey seni sona sakladım, iyiki seni tanımışım iyiki beraberiz, beraber nice güzel organizasyonlara imza atmak çok keyifli olacak, herşey için teşekkürler.