Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yanlışım nerede bulamiyorum..

metaflex

Yeni Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba, spin avciligina yeni basladim ve firsat buldukca sabah saatlerinde asagida resimdeki meralara benzer yerlere gidiyorum ancak hala bir vurus yada takip bile alamadim, shimano fx 4000 makine, daiwa ninja 7-35 kamış (270cm), 0.16 mm ip misina ve ghost flouracarbon 0.35 leader..sahtelerim de resimde göründüğü gibi kamisin atar araligina uygun Sagave gear, Kendo ve onaylanmis silikon ile jigler..nerede yanlis yapiyor olabilirim acaba?IMG_20200224_175948.jpgIMG_20200224_174402.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba. Yeni başlamışsınız. Anormal bir durum yok.
Balık tutamamanızın bir çok sebebi olabilir.
En önemli sebep; bulunduğunuz coğrafi konum gereği mevsimsel olarak şu an bölgenizdeki balıklar göç etmiş veya derin sulara çekilmiş olabilir. Yani şu an meranızda balık olmayabilir. Hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz fikir yürütülebilir.

metaflex

Yeni Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
O Rh Negatif
Pardon yazmayi unutmuşum, Antalya'dayim..ewet birçok sebebi olabilir dediginiz gibi ama yanlis kurduğum takim yada malzemelerde mi diye dusunmeye basladim artik

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Spin avına başlayıp 2 sene sonra ilk balığını alanları tanıyorum biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim :) O balık bir gün gelecek :harika:

Halitr3

Üye
Adı
Halit metin
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hocam bende antalyadayim,3 arkadaşım ile 4-5 aydır balığa gidiyoruz.ilk 2 avimizda aldık bişiler ama son 3 aydır vuruş dahi alamadık.ama umudumuz var

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam bende Mersindeyim. Ayda en az 1 kez gidiyorum yaklaşık 3 aydır 1 tane balık alamadım. Sabır bu iş diyerek bir hafta sonra yine gideceğim. Belki yine elim boş döneceğim. Ama mis gibi bahar havası olacak ve havamı alıp geleceğim belki de :)