Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım Lütfen..

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
Balık zaten kafalı olduğu için jig head iyi yüzdürmez gibi geldi bana..Bugün Hür abi sağolsun bir model yaptık,bakalım nasıl olacak..Fotoğrafını paylaşıcam en kısa zamanda..

Hür MOL

Aktif Üye
Adı
Hür MOL
Balık zaten kafalı olduğu için jig head iyi yüzdürmez gibi geldi bana..Bugün Hür abi sağolsun bir model yaptık,bakalım nasıl olacak..Fotoğrafını paylaşıcam en kısa zamanda..
Ediz' cim o yemin kendi ağırlığı zaten 12gr. İğneyi monte ettiğimiz aparatlarla birlikte yaklaşık 13-14 gr. oluyor. Aslında hiç ağırlık takmadan da atabilirsin.
Ayrıca aşağıda linkini verdiğim iğneler de bu tip 'swimbait' yemlerin özel iğneleridir. Çok yakında satışına başlayacağız, siparişi verildi.
http://www.tacklewarehouse.com/Mustad_Power_Lock_Plus_Weighted_EWG_Hook_3pk/descpage-MPLP.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Edizim sen jig head e takılmışsın,,sadece 10 gr lık jig iğnesi denermisin benim için....

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
Ediz' cim o yemin kendi ağırlığı zaten 11gr. İğneyi monte ettiğimiz aparatlarla birlikte yaklaşık 13-14 gr. oluyor. Aslında hiç ağırlık takmadan da atabilirsin.
Ayrıca aşağıda linkini verdiğim iğneler de bu tip 'swimbait' yemlerin özel iğneleridir. Çok yakında satışına başlayacağız, siparişi verildi.
Mustad Power Lock Plus Weighted EWG Hook 3pk
Bu vaziyette deniycem Hür abi..

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Markası SPRO(link) bildiğim kadarıyla, 8 ve 10 cm'lik boyları var. Silikon balıkları texas rig ya da carolina rig ile at çek yapıyorlar ve harika avlar yakalıyorlar netteki videolarda.

Silikon ile levrek avı, benim de denemek istediğim birşey ilk fırsatta. Araştırırken bu yemin texas rig uygulanmış bir fotoğrafını da buldum. Yalnız mermi çekirdeği şeklinde kurşunlardan Türkiye'de yok sanırım. Mecbur benzer kurşunlar ile uydurmaya çalışmak gerek.

Bu memlekette yok yok Erkan.
Nerde bulabileceğini yazarım eğer istersen :)

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
Markası SPRO(link) bildiğim kadarıyla, 8 ve 10 cm'lik boyları var. Silikon balıkları texas rig ya da carolina rig ile at çek yapıyorlar ve harika avlar yakalıyorlar netteki videolarda.

Silikon ile levrek avı, benim de denemek istediğim birşey ilk fırsatta. Araştırırken bu yemin texas rig uygulanmış bir fotoğrafını da buldum. Yalnız mermi çekirdeği şeklinde kurşunlardan Türkiye'de yok sanırım. Mecbur benzer kurşunlar ile uydurmaya çalışmak gerek.

Sevgili Erkan dün ben aldım mermi çekirdeği şekilli kurşun..Bulunan bir malzeme fakat biraz fiyatlı :(

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Basit bir alçı kalıpla o mermi kurşun işi çok rahat hallolur :)

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik

Yolum o taraflara düşerse ben sana getiririm Erkan :)

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Aslında at-çek yöntemi ile ilgili bilgim yok ama sırtıda kullanmak üzere arkadaşımın takım çantasında bulunurdu ve deneme amaçlı kullandıkta. Bana pahalı olduğunu söylemişti.Nettede satıldığı yeri daha önce görmüştüm ilgilenenler için link burada TIKLA