Mustafa BİLGE
Aktif Üye
teşekkürler....Tebrikler bayağı hareketli ve heyecanlı bir av yapmışsınız.
Hocam yer neresi maşallah ne güzel av olmuş. Hikaye kitabı gibi oku keyifle.🙂
la machina de puar
Mustafa abi bende Ankaradayım ama böyle bir meranın buralarda olması imkansız sen kesin kendine özel bir göleti baliklandirip avlak yaptın içi balık kaynıyor her attığında alıyorsun balıkları.. 🙂 Heycandan raporu okurken ter bastı yeminle.. 🙂🙂 🙂 Eline sağlık.. Rastgelsin..
Bence tel gibi oluyor ya suya atılıyor onla balıklar kova gibi o daha mantıklı. Ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.tebrikler çok güzel av olmuş.
balık kıtkası
yakalanan balıkları buna takıp suda bırakıyorsun, balıklar taze kalsın diye😉
yazıdan keyif aldığınıza sevindim. avın heyecanını yansıta bildiysem ve paylaşa bildiysem ne mutlu... teşekkürler...İlk başta böyle sürükleyici bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Çok keyif aldım. Ama bu balıkların fazla olmasının sebebi sazlıklartın yanında kurtcuklar oluyor onları yiyor balıklar. Ve illaki duymuşsunuzdur. Turna bazen alığ yemi ağaçlıklara karıştırıyor. Bu nedenle tam uygun yer bulmuşsun.Ve dikkat attin miay dolunay mıydı bunu çok söyleyen varda acaba doğru mu ki sordum. Birde sonra olarak oltanızın ve makinanızın markasını yazarsanız çok sevinirim.
RASTGELE.
İlk başta böyle sürükleyici bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Çok keyif aldım. Ama bu balıkların fazla olmasının sebebi sazlıklartın yanında kurtcuklar oluyor onları yiyor balıklar. Ve illaki duymuşsunuzdur. Turna bazen alığ yemi ağaçlıklara karıştırıyor. Bu nedenle tam uygun yer bulmuşsun.Ve dikkat attin miay dolunay mıydı bunu çok söyleyen varda acaba doğru mu ki sordum. Birde sonra olarak oltanızın ve makinanızın markasını yazarsanız çok sevinirim.
RASTGELE.
Acaba oltanızın ve makinanızın markası nedir?
Bence tel gibi oluyor ya suya atılıyor onla balıklar kova gibi o daha mantıklı. Ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tebrikler Mustafa
Aksiyon filmi gibi bir av olmuş.. 🙂
Her zaman rast gelsin
Teşekkürler...tebrikler çok zevkli bir av olmuş, biz de hep böyle hayallerle gidiyoruz akşama kadar 3 vuruş alıp dönüyoruz 🙂