Yaşam boyu bir kez başıma gelecek Turna avı ... ellagam :)

Mustafa abi bende Ankaradayım ama böyle bir meranın buralarda olması imkansız sen kesin kendine özel bir göleti baliklandirip avlak yaptın içi balık kaynıyor her attığında alıyorsun balıkları.. 🙂 Heycandan raporu okurken ter bastı yeminle.. 🙂🙂 🙂 Eline sağlık.. Rastgelsin..

🙂

Teşekkürler...

🙂 kışın birde Kefal de olmuştu. bir kaç arkadaş anlaştık gece arkadaşlar ın işi çıktığı haberi geldi. ben hazırlıkları yapmışken tek gideyim dedim. gün doğumundaN 9:00 a kadar balık tutumaktan yoruldum. avı bıraktım. 🙂 Şans...

tebrikler çok güzel av olmuş.

balık kıtkası
yakalanan balıkları buna takıp suda bırakıyorsun, balıklar taze kalsın diye😉
Bence tel gibi oluyor ya suya atılıyor onla balıklar kova gibi o daha mantıklı. Ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Uzun zamandır okuduğum en güzel konu
Tebrik ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk başta böyle sürükleyici bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Çok keyif aldım. Ama bu balıkların fazla olmasının sebebi sazlıklartın yanında kurtcuklar oluyor onları yiyor balıklar. Ve illaki duymuşsunuzdur. Turna bazen alığ yemi ağaçlıklara karıştırıyor. Bu nedenle tam uygun yer bulmuşsun.Ve dikkat attin miay dolunay mıydı bunu çok söyleyen varda acaba doğru mu ki sordum. Birde sonra olarak oltanızın ve makinanızın markasını yazarsanız çok sevinirim.
RASTGELE.
yazıdan keyif aldığınıza sevindim. avın heyecanını yansıta bildiysem ve paylaşa bildiysem ne mutlu... teşekkürler...

İlk başta böyle sürükleyici bir yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Çok keyif aldım. Ama bu balıkların fazla olmasının sebebi sazlıklartın yanında kurtcuklar oluyor onları yiyor balıklar. Ve illaki duymuşsunuzdur. Turna bazen alığ yemi ağaçlıklara karıştırıyor. Bu nedenle tam uygun yer bulmuşsun.Ve dikkat attin miay dolunay mıydı bunu çok söyleyen varda acaba doğru mu ki sordum. Birde sonra olarak oltanızın ve makinanızın markasını yazarsanız çok sevinirim.
RASTGELE.

Acaba oltanızın ve makinanızın markası nedir?

İş yoğunluğundan firsat buldukça yazmaya çalışıyorum... kusra kalmayın...
Kamış MITCHELL CATCH 212 8/25 gr Spin
misine SHIMANO 0.25MM AERO
Makine okuma ceymar 25

(link)

Bence tel gibi oluyor ya suya atılıyor onla balıklar kova gibi o daha mantıklı. Ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Gitka balıkların canlı kalmasını sağlıyor... tavsiye ederim. ama hafif olanlarından al...

rastgele...

tebrikler çok zevkli bir av olmuş, biz de hep böyle hayallerle gidiyoruz akşama kadar 3 vuruş alıp dönüyoruz 🙂
Teşekkürler...

bir de öyle Çağrı bey hayaller gerçekler🙂...
sanırsan birisinin hayır duasını aldım... 🙄😀
nasıp aslında arada yokladığımız avlaklardan daha önce (o nokta olmasada çevresine) pek çok kez gittik. nasibin bolluğu bu zamanaymış...

rastgele...

Back