Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yatirdim yine :))

roy

Aktif Üye
selam tüm forum sakinleri ;

geçen haftaki hava muhalefeti sebebi ile eldeki imkanlarla gerçeklestirdigim perch avindan sonra yaptigimiz istisareler neticesinde bu hafta bir yayin avi yapmak farz olmustu.

sabah 6:00 itibari ile avlaga dogru yola çikildi. 9.8km yol gittikten sonra malum avlaga varildi. 6.40 itibari ile çift kamis yayin avi basladi. hava parçali bulutlu, rüzgar arzu ettigim gibi su yönünün tersine degil fakat arzu etmedigim gibi su yönünde de degil. dikkat ettim su akari ile ayni yönde rüzgar aldigimda depar alamiyorum. eh bu hava depar alir diye düsünüyorum. ufak baliklarin su üzerindeki hareketliliklerini izlemeye koyuldum. haftanin stresi yag gibi akip gidiyor bu zaman zarfinda.

sabah zevzekligine çikmis -ki bu sabah sporu olamaz adam resmen zevzeklige çikmis- ben yaslarda bir vatandas arkadan seslendi " burda balik mi olur yahu sehrin ortasindayiz, dogaya açilmak lazim, baliklar sakin yer sever"... ne diyo la bu, cehalet de zor zanaat diye düsünürken cevap vermeye hacet kalmadi. kamis zangirrrtt diye zipladi, kaloma vizzzzzzzzzzzzzzzz ahan da kapagi yaptim sana sabah zevzegi :D:D

sabah zevzegi bir anda sabah saskinina döndü. balik ufak, kiyidaki otlara dalmasina izin vermeden iki dakikada kepçeledim. otlara dalmasi da sorun degil gerçi, otlari da söker çekeriz de takimdan temizlemesini sevmiyorum.

94cm 6-7 kilo bir yayin.

zevzek vatandas zevzekligi birakip kapagini alarak efendi gibi tebrik etti ve sabah sporuna devam etti.

Sevgili Fatih abim geçen raporumda iri yayinlarin lezzetsiz oldugunu, lezzetlisini tutmam gerektigini, onun da 80cm 1 metre arasi olmasi gerektigini söylemisti. simdi soruyorum bu da mi gol degil Fatih abi :D

fotograf faslinin ardindan hayvani geri saldim zira çok bir melül melül bakiyordu.

hepinize iyi bir hafta dileyerek fotograflarla basbasa birakiyorum...

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bence Golllll abi hemde 90a
Eline sağlık abi harika yayın geri saldığınız için de tebrik ederim, daha iyileri rastgelsin

Turuncu

Aktif Üye
Adı
Tamer
En guzel boyutlarda ve kiloda firinda cok lezzetli olur.
Tebrikler cok guzel av.

Taurus

Aktif Üye
Adı
Ali Hakan Çörtlen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim geri salmanıza sevindim.

Roy Abi Yatırdım yatırdım çam dibine derler ama sen paket taşlara yatırmışsın bende bu paket taşlara bukadar neden taktımya :)