Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazlık Rapor :)

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Merhaba :)
Uzun zaman oldu rapor açmayalı :p sıcağı sıcağına olmadığı için hikayesiz bol fotoğraflı bir rapor.

https://www.baliksevdam.com/forum/izmir-dikilide-spin-avi-yapanlar-13941.html

Yukarıdaki başlık altında nerdeyse günü gününe raporlasamda bu konuda derli toplu hale getirdim balıkları. :) Olta salladığı zamanlar oradan devam :)

Ramazanda 3 hafta ve ağustos 10 undan sonra Dikili deydim. Her gün uyanamasamda (genelde uyumadan gidiyorum :D ) genel olarak sabahları alaca karanlık avları. :)

İlk balık ispendek, sadece bu balık 10 yada 11 haziranda sabah alaca karanlık başlamadan Rover 98 G15R ye atlayan ispendek.Geri iade edildi bu yüzden ölçüleri yok. :)

Sahtemi atarken daha kamışı savurmadan klipsin ordan çözülen düğüm sonrası sahtemin 10-15 metre gibi bir mesafeye düşmesi sonra 5 dakika gibi bir süre uğraş sonrası onu popper ile yakaladım. :harika:

Farklı bir bölge denemesi, yine rover 98 G15r ye sabah alaca karanlıkta atlayan ispendek.Geri iade edildi. Teldeki sorun nedeniyle tek bu foto var. :eek:

Buda video :) ispendek - YouTube

Yeni transferler, Lucky Craft Gun fish ve Sammy.
Aksiyonları ve atış erimleri mükemmel levrek zamanları güzel iş çıkartacaklarına eminim. :cool:

Gun fish e yakalanan zargana, iade edildi. :)

Yine farklı bir yer denemesi ve oldukça derin bir yerde, sabah alacakaranlıkta Gun fish e gelen ispendek.Aldığı fazla hasar sonucu alıkonuldu.

33 cm tam 400 gr. (Bu arada yediğim en lezzetli levrekti)

Baraküda ( ıskarmoz ) Sabah alaca karanlık , bir kaç renk sahte denememe rağmen en sevdikleri renkler, kırmızı kafa ve limon sahteler.
Kendo haryu 95 13 (limon) ile alındı.

56 cm 600 gr

Yine baraküda (ıskarmoz) Sabah alaca karanlık, sahte kendo haryu 95 13
Bu sahteyi aylardır kullanıyorum 2 baraküdadan önce kalamar harici skoru yoktu

Fotodaki diğer balık forumdan Murat Abinin yakaladığı baraküda.Benim sahteye atlayan, (Max-rap foto için konuldu, başka zaman onla da yakalandı )

58 cm 660 gr

Birde tekne avı var pek ayrıntılı olmasa da misafir uğruna gittiğim 3 köstekli dip oltası ve sülünezle alınan balıklar. :)

Bunlarda son barakudalar.Biri 48 cm 350 gr diğeri 51 cm 460 gr.Büyük olanın mideden bütün sardalye çıktı. :D

Ekipmanlar,

Kamış : Shakespeare Omni 240 10-30
Makine : Daiwa Triforce E3000S
Misina : Okuma sea bass 0.26

Forumdan bir çok kişiyle tanıştım bu yaz.Çoğu avıda beraber yaptık.Tekrardan buradan herkese memnun olduğumu bildireyim. :)

Herkese rast gelsin. :)

Ozkanartuc

Aktif Üye
Yeni sahtelerin hayırlı olsun,bu gün ben de baktım bulamadım. Ben sahte alınca yekta abi kayıyor bana bu gün yarın izmit'te olacak danışıp bir kaç sahte alacam ben de. :))

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Salih
Güzel avlar yapmışsın.
Her zaman rast gelsin

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Tebrikler..Güzel göruntüler devamını dilerim..

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, daha güzel, daha bereketli tatiller geçirmen dileğiyle

Turuncu

Aktif Üye
Adı
Tamer
Tebrikler Güzel AVLAR OLMUŞ

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Senin iş aramaya başlama niyetin yok.
Kışlık raporu beraber yazacağız galiba.

Burada şimdi yağmur başladı, iyi yağacağa benziyor. Lodos ta biraz şiddetlense.
Vay yazarken yağmur durdu, yağmur duası nasıldı acaba?