Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yem ipli yem şişi fikrimi hayata geçirdik. (Sarman-RVS)

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dostlar yem ipi ve yem şişini ayrı ayrı kullandığınızda pek de bir işe yaramazlar değil mi? İkisi birlikte verimli kullanılır. O zaman neden iki ayrı ürün alıyorduk ki :) Ben bu ikisini birleştirdim. Fikir benden çıktı, arkadaşım da 3D yazıcı ile bastı. Bir kaç farklı modelden sonra hem hafifletilmiş hem fonksiyonel bir şey ürettik.

İyi seyirler dilerim, abone olmayanları bekliyorum. :)

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Güzel tasarım olmuş usta 👍👍.
Merada ciddi kolaylık sağlayacak bir çalışma. Benim aklıma yatan 3 şişli olan. Yemi çok sıkmadan bölmeden takmak mümkün bu şekilde.
Kolay gelsin.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Güzel tasarım olmuş usta 👍👍.
Merada ciddi kolaylık sağlayacak bir çalışma. Benim aklıma yatan 3 şişli olan. Yemi çok sıkmadan bölmeden takmak mümkün bu şekilde.
Kolay gelsin.
Evet abim 3 şişliden devam ederiz artık. O çok ilgi gördü.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir de nasıl kullanılıyor onu gösterseydiniz videoda. Yem mi yoktu :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bir de nasıl kullanılıyor onu gösterseydiniz videoda. Yem mi yoktu :)
Yem vardı, Volkan tüm gün av yapmış ve kullanmış zaten :) Yem takma süreçlerini ve kullanım aşamalarını da o paylaşmak istedi kendi kanalında :) O yüzden ben çekmedim. Yakında paylaşacak o da :)

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Başarılı olmuş öncelikle nerden sipariş veriyoruz :D yada kendi mühendisimiz @ugryy için dosyaları tedarik edebiliyormuyuz :)
Ayrıca şiş eğer üstüne sabit ise üstüne de bir kapak tarzı birşey yapılırsa şişin çanta içinde sağa sola batmasını da engellersiniz başarılı olmuş
Şişler sabit evet :)uç kısma eva sünger gibi bir malzeme geçirilebilir sağa sola batmasın diye :) Kapak falan dersek çok maliyetli olacak ve o zaman istediğimiz rakamlara satamayacağız. Ucuz satmak istiyoruz, herkes alabilsin. Ayrıca dosyaya gerek de yok, benzer bir şey yapması yeterli arkadaşımın, amaç belli zaten :) Aynısını yapmasın, kendi tasarımını yapsın. :) Belki daha güzelini bile yapabilir.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Şişler sabit evet :)uç kısma eva sünger gibi bir malzeme geçirilebilir sağa sola batmasın diye :) Kapak falan dersek çok maliyetli olacak ve o zaman istediğimiz rakamlara satamayacağız. Ucuz satmak istiyoruz, herkes alabilsin. Ayrıca dosyaya gerek de yok, benzer bir şey yapması yeterli arkadaşımın, amaç belli zaten :) Aynısını yapmasın, kendi tasarımını yapsın. :) Belki daha güzelini bile yapabilir.
Ön sipariş alınıyorsa 2 adet yaz bana :)