BALIKDENiZDE
Aktif Üye
- Adı
- Rifat Karababa
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Merak edenler olabilir diye düşündüm, selamlar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
GÜZEL VE FAYDALI BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
Merak edenler olabilir diye düşündüm, selamlar..

İtalyanlar bu aparatlar olmadan surf casting av yapmıyorlar neredeyse, çok pratik gereçler bunlar. Atış mesafesini de olumlu etkiliyor çünkü takım havada 2 ayrı ağırlık ile dağılarak gitmiyor.GÜZEL VE FAYDALI BİR PAYLAŞIM OLMUŞ. EMEĞİNİZE SAĞLIK.
bu çeşit yem kilidi bende 3-5 kullanım anında açılmadı. yani 3-5 atışta makinayı geri sardığımda kilidin açılmadığını, iğnenin hala aparata takılı olduğunu gördüm. YA TAKAMADIM. YADA BECEREMEDİM.
sonrasında STONFOnun yem kilidini aldım. çok iyi çalıştı (tabii atış anında dikkat gerektiriyor) YANLIZ STONFO ÇOK PAHALI GELDİ...
sonrasında ise TEMUdan resimdeki küçük mavi ve kırmızı aparatları buldum. hem asansör takımda hemde klasik ikili askılı takımda gayet iyi çalışıyorlar. (elin gavuru bu işi çözmüş) italyan ve ispanyol surfcasting videolarındada sürekli gördüğüm bu kırmızı ve mavi plastik aparatlar.
Ekli dosyayı görüntüle 126277Ekli dosyayı görüntüle 126278Ekli dosyayı görüntüle 126279Ekli dosyayı görüntüle 126280