M
MALKOÇOĞLU
Misafir
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Hepimize bol balıklı günler.Hayırlı olsun, Allah bereketli avlar nasip eylesin 👍👍
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Hepimize bol balıklı günler.Hayırlı olsun, Allah bereketli avlar nasip eylesin 👍👍
Abi sırf bu yüzden inat ettim yemlide spin kullanıcam diye gittim paraya kıydım savagear 2.74 90 gr kamış aldım -🙂@barlas61 10-40 spin kamışı ile 50 gr. atılabilir tabiiki fakat prensip olarak atmamak gerek . Kamış bu kullanımlar sonrasında atarken hırpalaması ile orantılı olarak o oranda deforme olacaktır. Sonrasında karbon sargılar gözle görülmeyecek şekilde yaşanan hasardan dolayı bir gün gene bu şekilde veya normal gr. ları atarken kırılacaktır. Bu kaçınılmaz son . Şahsen ben bu gibi kullanılabilmiş olabileceği düşüncesi ile ikinci el ürün almaya cesaret edemedim ve halen de edemiyorum . Rastgele
Abi sırf bu yüzden inat ettim yemlide spin kullanıcam diye gittim paraya kıydım savagear 2.74 90 gr kamış aldım -🙂
Bende dogrudur demiyorum yaptigi. Sonucta hersey kendisi icin uretilen seyle yapilmalidir.@barlas61 10-40 spin kamışı ile 50 gr. atılabilir tabiiki fakat prensip olarak atmamak gerek . Kamış bu kullanımlar sonrasında atarken hırpalaması ile orantılı olarak o oranda deforme olacaktır. Sonrasında karbon sargılar gözle görülmeyecek şekilde yaşanan hasardan dolayı bir gün gene bu şekilde veya normal gr. ları atarken kırılacaktır. Bu kaçınılmaz son . Şahsen ben bu gibi kullanılabilmiş olabileceği düşüncesi ile ikinci el ürün almaya cesaret edemedim ve halen de edemiyorum . Rastgele
İsmail kardeşim öyle olduğunu bildiğimden aldım,kurtulmak istemem bu hobiden . Bu sevda başka birşey-🙂O kamis omurluktur ama usta artik ondan kurtulamazsin. 🙂
Malzemeleriniz hayırlı olsun,keyifli avlar dilerim.İsmail kardeşim öyle olduğunu bildiğimden aldım,kurtulmak istemem bu hobiden . Bu sevda başka birşey-🙂
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim. Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Bu kamış esneklik ve Erimlik açısından kendi sınıfında tek diyebilirim .(daiwa dan geçiş yaptım) 90 gr olan kamışta rapala ve kaşık ile 30 gr ile verim alırsınız(tabi meraya göre değişir),yemlide 75 gr a kadar hiç zorlanmadan kamışın yapısını bozmadan atabilirsiniz(60 gr ile çok daha uzun ömürlü olur) fakat ben hiç deneyemedim grip olmuştum yeni atlattım yemliye gitmeyi düşünüyorum aldığım bir av olursa paylaşacağım.Malzemeleriniz hayırlı olsun,keyifli avlar dilerim.
MPP 90 ile , en düşük hangi ağırlıktaki sahteler , verimli olarak atılabiliyor acaba ?
Evet benimki 50-100gr atarlısipin kamış atar aralığını 10-40 olarak niçin sabitledin, Daha yüksek atar aralığı olan birçok modeller mevcut.