Muhammet Ali Çelik
Yeni Üye
- Adı
- Muhammet Ali Çelik
Merhaba, yeni başladım İstanbul Avrupada nerede balık tutabilirim (lrf kamışı ve ekipmanları ile) cevaplarsanız sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Görüşünü için çok teşekkür ederim ve aksiyon teknikleri olarak da genelde Youtube'den bilgi almaya çalışıyorum tekrardan teşekkürler.Çok bilinen meralar her yerde var zaten bi kaçı karaköy vapur iskelesi,eminönü ve florya kıyıları
ama yeni başladıysan ve aksiyonlar hakkında fazla bilgin yoksa (benim görüşüm) en iyi silikonu da atsan balık alamaz sürekli merada balık olmamasından yakınır lrf den soğursun.
Nerede oturuyorsunMerhaba, yeni başladım İstanbul Avrupada nerede balık tutabilirim (lrf kamışı ve ekipmanları ile) cevaplarsanız sevinirim
İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler tarafında oturuyorumNerede oturuyorsun
Yeşilköy de otoparkın orada kayalıklar var beyaz boyanmış. Onun üstüne çıktığın da akşam 5-7 arası lrf ile iri istavrit aldık.İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler tarafında oturuyorum
Çok teşekkür ederim aklımda değerlendiricem.Yeşilköy de otoparkın orada kayalıklar var beyaz boyanmış. Onun üstüne çıktığın da akşam 5-7 arası lrf ile iri istavrit aldık.
Şansını dene