Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Başlıyoruz

Ali Kiraz

Yeni Üye
Adı
ali
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bursa'da yaşıyorum ve sınıf arkadaşım ile kıyı balıkçılığı yapmaya karar verdik.Bu konuyla ilgili pek bilgim yok birkaç video izledim ama ekipman konusunda kafam çok karıştı.Amacımız arada keyifli vakit geçirmek ve biraz balık tutmak.Bütçemiz çok yok bu yüzden bizi tatmin edicek fiyat performans ürünleri arıyoruz.Ekipman, yer ve tekniklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Keyifli hobiler.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Bursa'da yaşıyorum ve sınıf arkadaşım ile kıyı balıkçılığı yapmaya karar verdik.Bu konuyla ilgili pek bilgim yok birkaç video izledim ama ekipman konusunda kafam çok karıştı.Amacımız arada keyifli vakit geçirmek ve biraz balık tutmak.Bütçemiz çok yok bu yüzden bizi tatmin edicek fiyat performans ürünleri arıyoruz.Ekipman, yer ve tekniklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Keyifli hobiler.
Bu konuyla ilgili bir çok bilgi mevcut forumda. Detaylı bir araştırma yaparsanız kolayca ulaşabilirsiniz. Defalarca aynı önerileri yazmamız hem konu kirliliği yaratacak hem de zamanın etkin kullanımı açısından bir fayda sağlamayacaktır. Son zamanlarda forum zaten eğitici ve öğretici vizyonundan çok takım tavsiyesi formuna evrilmeye başladı. Bu durumu da yavaştan frenlememizde gerekiyor açıkçası. Çok ufak bir araştırmayla Bursa bölgesi için hangi takım tavsiyesi verilmiş hangi balıklar avlanabilir konusunda bir çok bilgi mevcut.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Ali

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Hoş geldin Ali.
Kafa karışıklığı çok normal yıllardır olta atan bizlerin de kafası arada karışıyor :) çok fazla av disiplini çok fazla ara ve yardımcı malzemeler reklam peşinde koşan YouTube ve sosyal medya fenomeni balıkçılar derken iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor :)
Sınıf arkadaşım diyince eskiye gittim bir anda 3 arkadaş ortak aldığımız 4.20 kamış ve markasını bile hatırlamadığım surf kafa bir makinemiz vardı öğlen okuldan çıktıktan sonra İstanbul burunbahçe de ( Beykoz sosyal tesisler ) Çubuklu da istavrit tutar evi yakın olan arkadaşın evinde bazen de sahilde tüpte pişirir yerdik ara sıra satıp harçlık çıkardığımız da olurdu :)
İşin özü bu hobi sahada sahilde öğreniliyor sahilde vakit geçirin soru sormaktan çekinmeyin eline olta alan yabani! Adam çok olsa da içlerinde bildiğini paylaşan sohbet etmeyi seven birçok balıkçı da var inşallah bir tanesine denk gelirsin :)
Av disiplinine karar verdikten sonra ekipman işin kolay kısmı forumda neredeyse piyasada olan tüm makine ve kamışların kullanıcı yorumuna denk gelme ihtimali çok yüksek.
Şimdiden rast gelsin..

Ali Kiraz

Yeni Üye
Adı
ali
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşbuldum.Cevaplar için herkese teşekkür ederim.OmerAydın abi galiba haklısınız elimizde iki tane el oltası ve bir tane kamış var bunlarla yarın deniyeceğiz.Daha fazla bilgi edindikten sonra yeni ekipmanlar alacağız.Herkese keyifli hobiler.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Hoş geldiniz...