Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konyada yasadigim icin gol golet ve barajlarda kullanacagim genelde fakat sık sık izmire ve mersine gidiyorum oralarda da da levrek yazili orkinos akya kolyoz vb. Baliklar tutuyorum. Ballistic lt alabilirim sorun cikarmiyorsa
Bence sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok ama sıkıntı çıkacak diye sıkıntı etmeye de gerek yok. Ben yakın zamanda ikinci el Ballistic LT17 2000 dxh aldım. Ses vardı. Remiksona sabah bıraktım rulmani değiştirmişler aksama aldım. Ucret vb bile talep etmediler.Ses kalmadi. Sorunsuz kullanıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sıkıntı çıkmaz diye bir şey yok ama sıkıntı çıkacak diye sıkıntı etmeye de gerek yok. Ben yakın zamanda ikinci el balistic 2000 dxh aldım. Ses vardı. Remiksona sabah bıraktım rulmani değiştirmişler aksama aldım. Ucret vb bile talep etmediler.Ses kalmadi. Sorunsuz kullanıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ballistic guzel makine fakat freamsten performans olarak ne kadar farkli olabilir ? Kağıt uzerinde bakinca 3000 dc modellerinden draglari sarimlari vs. Ayni sadece freams 215 gr ballistic 185 30 gr hafif olmasi icin 500-600 tl eklemek ne kadar mantikli olur bilemedim. Fakat erimde vs. Bariz bir fark varsa ballistic de alabilirim. Aldigim satici da ballistic de var ustunu verip ballistic alabilirim saticiyla da konusurum yollamadan makineye bakarlar ses var mi diye ona gore yaglarlar vs.

Şu ana kadar Lt serisi,Caldia,Fuego,Exist kullanmak nasip oldu hiç sorun yaşamadım.En son da tatula 2500 dxh aldım.İki arkadaşımda lt blistik 3000 dc kullanıyor.Çok güzel levrekler çektiler.Tavsiyem daiwa lt olsun derim
Erdal abi şu makinayı kullandınmı yada denedinmi kullanan tanıdığın varmı? Benimde bu makinayı alasım var (link)

Akdeniz işin içine giriyorsa 4000 lt xh yüksek devirli gerekebilir.Kofona yazılı da hızlı sarım gerekir. O nedenle 4000 lt balıstik mantıklı derim.Ben hayatmda bir kez kofana tuutum oda 5 kg.geldi. Onu da arkadaşın 3000 lik yüksek devirli makinesi ile çektim.Boyut 4000 ama çoğu zaman gölet avcılığı derseniz 3000.İzmirde de 3000 lik yeter derim.Bende yazın İzmir de av yapıyorum.
İzmir'de kofana başlamış kop gel Erdal 🙂

@ErdalYildiz satıcıyla konuştuk sağolsun çok ilgili çıktılar freamsi iade ediyorum baya indirim yaptılar ballistic lt 3000 dc sipariş ettim 1500 e mal oldu bana umarım bunda bir sorun çıkmaz 🙂 Çünkü freams sadece ses değil resmen tekliyordu makine.

Daiwa Legalis LT 2018 3000 kullanan deneyimleyen arkadaşlar var mı?
ben şu anda Shimano Catana 2018 HG FD C3000 lik makinasını kullanıyorum Daiwa'yı kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum kullanan arkadaşlar var ise yorum alabilersem iyi olur benim için!

Kizcaniz ama düşük devir istemiyorsaniz bg alin az ağır olsun gercekten sahane makine suan büyük makine alcak olsam bg alirim küçük makine alcak olsam yine bg alirim

Back