Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizcaniz ama düşük devir istemiyorsaniz bg alin az ağır olsun gercekten sahane makine suan büyük makine alcak olsam bg alirim küçük makine alcak olsam yine bg alirim
Ben dun bg 4000 siparisi verdim.. hizli sarim olmayanindan.. kiyidan yemli ve tekneden kullanmak icin.. gelince resimlerini paylasirim..

Daiwa Legalis LT 2018 3000 kullanan deneyimleyen arkadaşlar var mı?
ben şu anda Shimano Catana 2018 HG FD C3000 lik makinasını kullanıyorum Daiwa'yı kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum kullanan arkadaşlar var ise yorum alabilersem iyi olur benim için!

Legalis yerine Fuego al daha iyi...

Ben dun bg 4000 siparisi verdim.. hizli sarim olmayanindan.. kiyidan yemli ve tekneden kullanmak icin.. gelince resimlerini paylasirim..

At çek içinde 2500 ideal olabilir Sonuç olarak diger makinaların 3000 lik modeline eş deger geliyor... Ama 2500 lük olanı bile 265 gr

At çek içinde 2500 ideal olabilir Sonuç olarak diger makinaların 3000 lik modeline eş deger geliyor... Ama 2500 lük olanı bile 265 gr
Atcek icin makinam var, bir shimano ve bir daiwa.. bunu farkli bir amac icin aldim.. atcek icin bence 265 gram bir makinaya gerek yok, benim kullandigim yerde hele hic yok.. 7 kiloluk levregi exage ile aliyorlar, en buyuk supriz o, buyuk akya, kofana gelme ihtimali olmadigi icin agir atcek takimina ihtiyac duymuyorum..

Atcek icin makinam var, bir shimano ve bir daiwa.. bunu farkli bir amac icin aldim.. atcek icin bence 265 gram bir makinaya gerek yok, benim kullandigim yerde hele hic yok.. 7 kiloluk levregi exage ile aliyorlar, en buyuk supriz o, buyuk akya, kofana gelme ihtimali olmadigi icin agir atcek takimina ihtiyac duymuyorum..

At çek için en ideal makinası 2500 oda 265 gr... Bg çok sağlam ama ağır makinalar. Ben spin için 2500 alıcaktım ama şimdi ballistic lt alıcam... Sen yemli ve tekneden atacagın için senin için makina ideal ve sağlam gerçi bu Bg genelde yemli ve tekne için spine uygun değil...

@ErdalYildiz satıcıyla konuştuk sağolsun çok ilgili çıktılar freamsi iade ediyorum baya indirim yaptılar ballistic lt 3000 dc sipariş ettim 1500 e mal oldu bana umarım bunda bir sorun çıkmaz 🙂 Çünkü freams sadece ses değil resmen tekliyordu makine.
Hayırlı olsun güzel bir makine aldınız.İyi avlar dilerim.

Back