Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ana sayfadaki yeni mesaj sayısını şu an 15 olarak görüyorum.
Eskiden olduğu gibi, yeni mesaj sayısını belirleyebileceğim 25 - 50 - 100 - 150 gibi seçenekler eklemek mümkün mü acaba ?
Saygılarımla,
Neler yeni yada yeni mesajlara basınca tümü geliyor.

Sadece meraktan soruyorum. Neden tapatalk uygulaması yerine sitenin mobil uygulamasını kullanıyorsunuz ve neden editör arkadaş uygulamaya yatırım yapmak yerine tapatalka yönlendirme ile olayı kapatmıyor.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsteyen istediği yerden girebilir, biz ulaşabilme alternatiflerini çoğaltıyoruz.

Defalarca yaptim.. telefonu da baya kurcaladim ama anlayamadim.. her seferinde cikmasi ayrica uyuz edici..
Enteresan sizden başka aynı şikayeti yaşayan çıkmadı sanırım. Siz başka bir telefondan dener misiniz?

Bu arada ben %70 telefondan foruma giriyorum ve yönetimi de mobilden yapıyorum. Zorluklar olsa çok sıkıntı çekerdim gayet kolay erişebiliyorum heryere. Girdiğim tarayıcı google crome.

Enteresan sizden başka aynı şikayeti yaşayan çıkmadı sanırım. Siz başka bir telefondan dener misiniz?
Telefondaki uygulamadan actim, orda bana cerez sordu.. ancak safari uzerinde bana cerez sormuyor, sorsa kabul edicem ve belki sorun kalkicak.. sormama sebebi ne olabilir?

Telefondaki uygulamadan actim, orda bana cerez sordu.. ancak safari uzerinde bana cerez sormuyor, sorsa kabul edicem ve belki sorun kalkicak.. sormama sebebi ne olabilir?
Tapatalk ayarlarından bildirim ayarlarınızı kontrol ediniz. Bildirim ayarları mobilde tapatalk ta yapılıyor biliyorum.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk ayarlarından bildirim ayarlarınızı kontrol ediniz. Bildirim ayarları mobilde tapatalk ta yapılıyor biliyorum.

Ben safari uzerinden aciyorum forumu, ayrica birsey kullanmiyorum.. tapatalk’im yok ki..

Tarayıcınızın bildirim ayarları açık mı

Acik, ancak uyariyi veren site ustunde bir yazi benim telefonumla nasil alakasi var anlayamadim.. bu da bugunun yeni uyarisi..

Dosyalar

• 16636062-31D3-42C1-8F91-2BF1CE099243.png
    16636062-31D3-42C1-8F91-2BF1CE099243.png
    153.3 KB · Okunma: 15
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back