Neler yeni yada yeni mesajlara basınca tümü geliyor.Ana sayfadaki yeni mesaj sayısını şu an 15 olarak görüyorum.
Eskiden olduğu gibi, yeni mesaj sayısını belirleyebileceğim 25 - 50 - 100 - 150 gibi seçenekler eklemek mümkün mü acaba ?
Saygılarımla,
Neler yeni yada yeni mesajlara basınca tümü geliyor.Ana sayfadaki yeni mesaj sayısını şu an 15 olarak görüyorum.
Eskiden olduğu gibi, yeni mesaj sayısını belirleyebileceğim 25 - 50 - 100 - 150 gibi seçenekler eklemek mümkün mü acaba ?
Saygılarımla,
İsteyen istediği yerden girebilir, biz ulaşabilme alternatiflerini çoğaltıyoruz.Sadece meraktan soruyorum. Neden tapatalk uygulaması yerine sitenin mobil uygulamasını kullanıyorsunuz ve neden editör arkadaş uygulamaya yatırım yapmak yerine tapatalka yönlendirme ile olayı kapatmıyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enteresan sizden başka aynı şikayeti yaşayan çıkmadı sanırım. Siz başka bir telefondan dener misiniz?Defalarca yaptim.. telefonu da baya kurcaladim ama anlayamadim.. her seferinde cikmasi ayrica uyuz edici..
Telefondaki uygulamadan actim, orda bana cerez sordu.. ancak safari uzerinde bana cerez sormuyor, sorsa kabul edicem ve belki sorun kalkicak.. sormama sebebi ne olabilir?Enteresan sizden başka aynı şikayeti yaşayan çıkmadı sanırım. Siz başka bir telefondan dener misiniz?
Tapatalk ayarlarından bildirim ayarlarınızı kontrol ediniz. Bildirim ayarları mobilde tapatalk ta yapılıyor biliyorum.Telefondaki uygulamadan actim, orda bana cerez sordu.. ancak safari uzerinde bana cerez sormuyor, sorsa kabul edicem ve belki sorun kalkicak.. sormama sebebi ne olabilir?
Ben safari uzerinden aciyorum forumu, ayrica birsey kullanmiyorum.. tapatalk’im yok ki..Tapatalk ayarlarından bildirim ayarlarınızı kontrol ediniz. Bildirim ayarları mobilde tapatalk ta yapılıyor biliyorum.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ediyorum...Neler yeni yada yeni mesajlara basınca tümü geliyor.
Tarayıcınızın bildirim ayarları açık mıBen safari uzerinden aciyorum forumu, ayrica birsey kullanmiyorum.. tapatalk’im yok ki..
Acik, ancak uyariyi veren site ustunde bir yazi benim telefonumla nasil alakasi var anlayamadim.. bu da bugunun yeni uyarisi..Tarayıcınızın bildirim ayarları açık mı
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi