Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Hamdi abi kalabalık olmasın diye buradan yazıyorum. Pcden foruma girmek istediğimde 30 gün dolduğu için doğrulama kodu gönderiyor ancak mailime gelmiyor. Telefon hala 30 gün dolmadığı için girebildiğim tek yer. Bize ulaşın kısmından da yazdım görmüşsündür.
Öyle bir şikayet hiç gelmedi.

Beğeniye link gelmiyor cevap verilmiş ise yada alıntı yapılmış ise link gelir.
Beğeniye ulaşmak için kendi profil simgemize tıkladığımızda, alınan tepkiler butonundan hangi mesajın beğenildiğine ulaşabiliyoruz abi. Biraz zaman ayırıp yenilikleri kurcalayabilirsek ve ana sayfada son 15-30-50-100 vs. konu seçeneği de gelirse işimiz daha kolay olur.

Dosyalar

• Screenshot_20200212-020839.jpg
    Screenshot_20200212-020839.jpg
    42.5 KB · Okunma: 18
Arkadaşlar biraz iadare edin bu sıralar ilgilenmeyeceğim işlerimden dolayı. Sonra yine bakarız neler yapabiliriz diye.

Arkadaşlar biraz iadare edin bu sıralar ilgilenmeyeceğim işlerimden dolayı. Sonra yine bakarız neler yapabiliriz diye.
Bunu unutmayin lutfen, gitgide daha eziyetli bir hal almaya basladi..

Dosyalar

• D7EFD265-0C40-4492-A104-E6C4052A49EB.png
    D7EFD265-0C40-4492-A104-E6C4052A49EB.png
    152 KB · Okunma: 27
Eskisi çok daha basitti ve güzeldi. Bu karışık geldi, göz alışık değil sonuçta. Elbet zamanla alışılır. Zaten mecburi yapılmış değişiklik Adminin yazdığına göre. Hayırlı olsun. Zamanla iyileştirilir elbet bazı şeyler. Forumu takibe devam 👍

Bu yeni hali çok kötü . Hiç olmamış. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.

Mobilden chrome ile giriyorum.
Yazılar çok küçük.
Tarayıcı ayarlarından yazıları büyüttüm. Diğer girdiğim forumlardaki yazılar dev gibi oldu, buradaki yazılar hala minicik.

Çok ilginçtir, şu anda cevap kutucuğuna yazarken de yazılar dev gibi.
Ama forum karınca duası.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back