Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Forum Kullanışsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Chrome kullanıyorum. Yeni mesajlar kısmında 1. Nolu konu hiçbir zaman tıklanmıyor. 2-3 ve diğerleri tıklanıyor onlarda sorun yok ama 1 nolu konu tıklanmıyor. O konuyu okumak isterseniz üstüne mesaj yazılıp 2 numaraya düşmesi :) veya forum genelinden açılması gerekiyor. Sanırım reklamla çakışıyor reklamın altında kalıyor olabilir. Bi ara bakabilirmisiniz.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende bazen özelde yazışırken daha önce yazılanlar gözükmüyor sadece cevap yazma kutusu gözüküyor, birde fotoğraf yüklerken uygulamadan hiç yükleyemiyorum, tarayıcıdan girincede fotoğrafı seçiyorum ama sonra yükle butonuna basınca yüklemiyor daha sonra fotoğraf boyutlandırma uygulamasından fotoğrafı yeniden boyutlandırıyorum o zaman anca yüklüyorum, tam fotoğraf seçeneğide ya çıkmıyor çıksada seçince olmuyor tam boy, uygulamada o kadar çok reklam varki forumu göremiyorum neredeyse, uygulamadan foruma girmek çok sinir bozuyo

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Chrome kullanıyorum. Yeni mesajlar kısmında 1. Nolu konu hiçbir zaman tıklanmıyor. 2-3 ve diğerleri tıklanıyor onlarda sorun yok ama 1 nolu konu tıklanmıyor. O konuyu okumak isterseniz üstüne mesaj yazılıp 2 numaraya düşmesi :) veya forum genelinden açılması gerekiyor. Sanırım reklamla çakışıyor reklamın altında kalıyor olabilir. Bi ara bakabilirmisiniz.
Bu bir tek bende oluyor sanıyordum.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Forumda ana sayfaya bakıyorum konularda yada yerlerinde fazla değişiklik olmadığını görüyorum yani foruma katılım takip sayısı çok düştü bunun sebebi bu sorunlar, forumun eski formatındayken katılım sayısı çok daha fazlaydı ana sayfa hep değişiyordu, @Hamdi abi yanlış anlama amacım kötülemek yermek değil ama böyle giderse katılım düşerse diğer unutulan forumlar gibi oluruz unutuluruz

Çaça

Aktif Üye
Orada 1. konuya denk gelen kısımda google reklam alanı var ve kapatıyor 1. konuyu. Admin arkadaş ya o reklamı kaldıracak ya da konu kısmını aşağıya öteleyecek.
Bu arada ilk forum düzenine alışan için yeni forum düzeni cidden kullanışsız hatta forumdan bile soğutuyor denilenebilir.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Ben de Crome kullanıyorum ama öyle bir sorun yok.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Forumda ana sayfaya bakıyorum konularda yada yerlerinde fazla değişiklik olmadığını görüyorum yani foruma katılım takip sayısı çok düştü bunun sebebi bu sorunlar, forumun eski formatındayken katılım sayısı çok daha fazlaydı ana sayfa hep değişiyordu, @Hamdi abi yanlış anlama amacım kötülemek yermek değil ama böyle giderse katılım düşerse diğer unutulan forumlar gibi oluruz unutuluruz
Eski tasarım artık kullanılamıyor artık onu unutalım çöp oldu geri dönüşü imkansız zaten sisteme uymuyor. İleride belki başka tasarım bulursak ona geçeriz.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eski tasarım artık kullanılamıyor artık onu unutalım çöp oldu geri dönüşü imkansız zaten sisteme uymuyor. İleride belki başka tasarım bulursak ona geçeriz.
Abi onu biliyoz eskisi geri gelmeyecek ama bunada iyileştirme yapmak lazım bu şekilde git gide forum bitecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...