Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu hala duzelmedi.. ayrica okudugumuz konuyu tekrar actigimda aynen bas sayfadan basliyor.. A5619BC1-3060-4FB8-95FA-43AEA4A9582E.png

Arkadaşlar, eskiye dönüş imkansız o sistem yeni versiyona uymuyor. Yeni versiyona geçmemiz de mecburi oldu çünkü sürekli spam konu açılmaya başladı ve güvenlik açığı oldu.

Elimden ancak bı kadar geliyor.
@Hamdi abi profesyonel yardım alsak sonrada eskiden olduğu gibi bir gold üyelik tarzı bir şey oluşturup yada üyelerden bir fon oluşturup bu işi halletsek olmaz mı senide anlıyorum sende elinden geleni yapıyorsun ama bu iş senin müdehalen ile aşılacak gibi gözükmüyor sonuçta buranın belli bir kitlesi var alım yapıyor satım yapıyor muhabbet ediyor. Bakıyorum satılık ne konursa satılıp gidiyor. Madem bu şekilde herkse faydalı bir site burası o zaman herkes bir rapala fiyatını siteye destek amacı ile gönderebilir ve bu işi profesyonel ellere bırakabiliriz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu yeni düzenleme kesinlikle berbat mobilden çıkış yapamıyorum bildirimler açılmıyor eski düzene dönün yoksa telefonumdan kaldıracağım .

Uygulamada sorun var, mobil kullanımı Google Crome tarayıcıdan kullanabilirsiniz.
(link)

Eski mesajlar okunmuyor diye bir şey bir çok konuyu girip okuyabilirsiniz. Okuyamadığınız bir örnek verin?

Profosyonel yardım demişsiniz varsa bildiğiniz yönlendirin.

Bir yerde yanlış anlıyoruz sanırım bir birimizi. Ekran videosu çektim her yere rahat rahat giriliyor. Sorun nerede anlayamıyorum.

Ben de baştan yadırgadım. Ama alışacağız. Alışık olduğumuz formatı arıyorum ama zamanla bu formatı da benimseyeceğiz.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back