Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
2 Adet Medium istiyorum bende.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Önce bir örnek t-shirt yapılmalı renk model vs. ona göre alacak kişilerden adet alınmalı diye düşünüyorum.
Furkan bence mıdel değiştirilmemeli önceki t-shirt aynı olmalı sadece isim değişse yeter

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Önce bir örnek t-shirt yapılmalı renk model vs. ona göre alacak kişilerden adet alınmalı diye düşünüyorum.

Aynen katılmakla birlikte belli bir sayıya ulaşmamız da şart yoksa konu muallakta kalabilir. Model olarak da herkes fikrini paylaşırsa talebimiz şekillenecektir.Ayrıca beden konusunda da bu konuda bilgi sahibi üyelerin fikrileri önemli. Ben eski t-shirt gibi lacoste yaka taraftarıyım sol veya sağ kolda türk bayrağı ve sol göğüste balıksevdam arması. İsteğe göre karın kısmına baskı da yapılabilir. Sizlerin aklında neler var?:)

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Önce ki t-shirtleri beğeniyorum, arkada büyük site logosu (sadece Balıksevdam logosu) .com yazmazsa arkada daha hoş duracağını sanıyorum. Önde sol göğüs üstünde (balıksevdam.com logosu) sağında da kişi isimi. Kolda da Türk Bayrağımız. Kişisel görüşüm bu yönde..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Karındaki balıksevdam.com mesela büyütülüp çapraz dursa daha bi değişik olur sanki. Böyle biraz karın kısmı boş kalmış gibi duruyor. Arkadaki büyük logo bence de kalmalı. Koldaki bayrak ve göğüsteki arma da iyi bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bu sefer beyaz kırmızı yerine , beyaz turkuaz mı olmalı sizce?

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
İsim,de yazlırsa daha güzel olur diye düşündüm.. bir omzuna TÜRK BAYRAĞI diğerine balık sevdası resmi isim ve kan grubu,da olabilir..baskı kalıcı kaliteli olsun..bir kere alıcaz buna değsin derim.reng olarak, çoğunlukluk beyaz,biraz mavi,yeşil,Kırmızı şeritli,şık bişey olabilir.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İsim,de yazlırsa daha güzel olur diye düşündüm.. bir omzuna TÜRK BAYRAĞI diğerine balık sevdası resmi isim ve kan grubu,da olabilir..baskı kalıcı kaliteli olsun..bir kere alıcaz buna değsin derim.reng olarak, çoğunlukluk beyaz,biraz mavi,yeşil,Kırmızı şeritli,şık bişey olabilir.

Evet diğer kolda da ismimiz doğum tarihimiz kan grubumuz filan yazarsa güzel olur bence de.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hadi bakalım Selahattin sana kolay gelsin,,bu zor işin üstesinden gelecegine inanıyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...