Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hadi bakalım Selahattin sana kolay gelsin,,bu zor işin üstesinden gelecegine inanıyorum.....
Valla abi açıkçası eski tshirtümüz gayet güzeldi hemen herkes de hemfikir sanırım. Logoyla site ismi değişse, kola da isimle kan grubu vs. yazılsa yeterli gibi. Benim tek takıldığım kısım karın kısmı biraz boş duruyor orayı örtecek bir formül lazım. Mesela Balıksevdam Amatör ve Sportif Balık Avcılarının Buluşma Noktası gibi alt alta yazılıp doldurulsa diyorum.

Bir de eski tshirtlerin kalitesinden ve fiyatından üyelerimiz memnun kaldıysa farklı arayışlara gerek yok yine geçen seferki yere yaptırabiliriz sanırım.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Evet diğer kolda da ismimiz doğum tarihimiz kan grubumuz filan yazarsa güzel olur bence de.
Evet Selehattin isim kan grubu önemli,baskı kaliteli olması çok önemli
Arkadaşlar herkezin isim ve kan grubunun ayrı ayrı yazılması demek, her kişi için ayrı ayrı kalıp maliyeti demek diye düşünüyorum. tek bir model beğenip onun üzerinden adet belirlemek, birim fiyatınıda düşüreceği kanaatindeyim.

Kolay gelsin selahhattin bu işi sen çözersin :D

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat

Karındaki balıksevdam.com mesela büyütülüp çapraz dursa daha bi değişik olur sanki. Böyle biraz karın kısmı boş kalmış gibi duruyor. Arkadaki büyük logo bence de kalmalı. Koldaki bayrak ve göğüsteki arma da iyi bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bu sefer beyaz kırmızı yerine , beyaz turkuaz mı olmalı sizce?
Reklam parası isterim yeğen :D:D

reis

Üye
Adı
Hasan Özden
Harika bir fikir..

büyük bir aileye ait olma hissi veriyor.
destekliyor ve tebrik ediyorum..

ben de sipariş vereyim :)

1 adet (L) lütfen..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Daha önce Bursa fuarımızın için yeni tasarımı yapmıştık, gözden kaçmış sanırım :) Onlardan örnekler ekliyeyim. İsterseniz bu model üzerinden devam ederiz isterseniz başka bir model olabilir. Ama yaptırmak için arkadaşlarımızda söylemiş, talepleri ve ücretleri toplamak lazım.

Selahattin arkadaşımız bu konunun takipcisi, sizlerin arzuları üzerine girişimler yapılır.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla abi açıkçası eski tshirtümüz gayet güzeldi hemen herkes de hemfikir sanırım. Logoyla site ismi değişse, kola da isimle kan grubu vs. yazılsa yeterli gibi. Benim tek takıldığım kısım karın kısmı biraz boş duruyor orayı örtecek bir formül lazım. Mesela Balıksevdam Amatör ve Sportif Balık Avcılarının Buluşma Noktası gibi alt alta yazılıp doldurulsa diyorum.

Bir de eski tshirtlerin kalitesinden ve fiyatından üyelerimiz memnun kaldıysa farklı arayışlara gerek yok yine geçen seferki yere yaptırabiliriz sanırım.

senin takıldığım konu dediğin karın kısmına bir önerim var;
sitemizdeki üyelerden bir arkadaşımızın yayınlanan av fotolarından uygun olanı seçelim foto-shop tekniğimi diyorlar nedir ,,tişörtün önünü de degerlendirmiş oluruz......
örnek foto verecem ama ayıp olacak ,,benim gökova resimlerinde arkadan çekilmiş resim gibi manzaralı resimler olabilir....

akkadi

Aktif Üye
Adı
ABDULLAH AKKADİ
fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyiz acaba

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar herkezin isim ve kan grubunun ayrı ayrı yazılması demek, her kişi için ayrı ayrı kalıp maliyeti demek diye düşünüyorum. tek bir model beğenip onun üzerinden adet belirlemek, birim fiyatınıda düşüreceği kanaatindeyim.

Kolay gelsin selahhattin bu işi sen çözersin :D
Abi o konu opsiyonel olsun ozaman belki istemeyen üyelerimiz olur haklısın. Sadece Tshirt fyatını belirleriz isteyenler ekstradan ödeme yapar ozaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...