Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
senin takıldığım konu dediğin karın kısmına bir önerim var;
sitemizdeki üyelerden bir arkadaşımızın yayınlanan av fotolarından uygun olanı seçelim foto-shop tekniğimi diyorlar nedir ,,tişörtün önünü de degerlendirmiş oluruz......
örnek foto verecem ama ayıp olacak ,,benim gökova resimlerinde arkadan çekilmiş resim gibi manzaralı resimler olabilir....
Fiyat uygun olursa düşünülebilir tabiki abi. Yapacak olan yerde bunlar yaptırılabilir sanırım. Opsiyonel özellik olarak da düşünülebilir.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şimdilik listeyi bir belirleyelim. Tshirt ün opsiyonel özellikler olmadan fiyatını da belirleriz böylece. Ayrıca ekstradan yaptıracağımız eklemeler için de fiyat alırız böylece herkes kararını kolayca verebilir. Tshirtün karın kısmına da önerilerinizi bekliyorum bu arada:)

Ümit Özdemir 1 adet XL, 1 adet M, 1 adet S beden
Oktay16 2 adet medium
Hasan/Mersin 1 adet L
Selahattin 2 adet L
Gökhan 2adet L
Birol 1 adet XL 1 adet L 2 adet S
Bülent Güner 1 adet XL
Coredon 1 adet L 1 adet M 1 adet S
abdullah akkadıoğlu 1 adet S 1 adet M
Mehmet Sevim 1 adet M

Moderatör tarafında düzenlendi:

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Ben de 1 tane XL 1 tane L alırım.Hatta olursa 8 ve 4 yaşındaki çocuklarım içinde 1er tane alırım.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bir tane xl alırım...en büyük xl mi yoksa xxl mi

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
Arkadaşlar herkezin isim ve kan grubunun ayrı ayrı yazılması demek, her kişi için ayrı ayrı kalıp maliyeti demek diye düşünüyorum. tek bir model beğenip onun üzerinden adet belirlemek, birim fiyatınıda düşüreceği kanaatindeyim.

Kolay gelsin selahhattin bu işi sen çözersin :D
daha önce bir sitede ismili isimsiz diye ayirt edilmişti aralarinda 3/5tl fark ediyordu
imalatçi kişi ile görüşülse işin neticesi belli olur diye düşünüyorum

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
daha önceki t-shitleri sahilde.kumsalda.plajda ve balikta giyiyordum
şileden ordan burdan görenler sormuştu istemişti
konuya yetişememiştik eyer söz konusu ürünler faliyete geçerse
çevremden büyük rabet olacak konu kesinleşsin 10/15 civari ben alabilirim şimdiden
sitenin prensiplerine uygunsa eyer

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
daha önceki t-shitleri sahilde.kumsalda.plajda ve balikta giyiyordum
şileden ordan burdan görenler sormuştu istemişti
konuya yetişememiştik eyer söz konusu ürünler faliyete geçerse
çevremden büyük rabet olacak konu kesinleşsin 10/15 civari ben alabilirim şimdiden
sitenin prensiplerine uygunsa eyer
Üreticiye fazladan bir miktar yaptırılabilir aslında ben de onu düşünüyordum şimdi:) Yetişemeyenler için ikinci partiyi çıkartmak belli sayıya ulaşmadığından sıkıntı doğurabilir çünkü. Hamdi abi ile konuşur netleştiririz .

giyim16

Yeni Üye
Adı
fezail ulukaya
merhabalar.ben hem yeni üye sayılırım hemde acemi bri avcıyım.hiçbirinizlede tanışma şansım olmadı.benim işim giyim özelikle spor giyim,imalatçı değilim ama imalat yaptırıyorum.bu konuda elimden geleni yapıp en düşük maliyette çevremi devreye sokup yardımçı olmaya çalışırım.yanlız fiat ve üretim için adet çok büyük etken,birde bu sene dünyada pamuk a inanılmaz zamlar geldi fiatlar gecen sene ile arada çok fark çıkabilir.ama ben bunu balıksevdam kardeşliği dostluğu adına elimden gelidikçe en uygun nerde yapılabilrise onu tespit etmekte bir faydam dokunabilir.egerki istenilen özellkler belli ise gerekli çalışmaları ben yapabilir ve yardımçı olabilirim.elimden geldikçe..

model nasıl model oluçak(yakalımı yoksa sıfır yakama mı ?)
kumaş ne oluçak(düz penye mi yoksa lacost kumaşımı)
üzerinde baskı ve nakışlar nerde kaç adet neler oluçak..
kaç adet oluçak
kaç renk oluçak
bedenler ne oluçak
kaç gün içinde teslim olması gerekiyor..(bu özellikleri bilebilirsem ön fiat ve bilgi edinebilir sizlinlede paylaşabilirim.

not:eger birde daha önceki yapılan tşhırtlerden numune gönderilirse (kulanılmışta olabilir) daha da iii olur ön numune göstermek adına..
herkeze bereketli avlar dilerim.saygılar

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhabalar.ben hem yeni üye sayılırım hemde acemi bri avcıyım.hiçbirinizlede tanışma şansım olmadı.benim işim giyim özelikle spor giyim,imalatçı değilim ama imalat yaptırıyorum.bu konuda elimden geleni yapıp en düşük maliyette çevremi devreye sokup yardımçı olmaya çalışırım.yanlız fiat ve üretim için adet çok büyük etken,birde bu sene dünyada pamuk a inanılmaz zamlar geldi fiatlar gecen sene ile arada çok fark çıkabilir.ama ben bunu balıksevdam kardeşliği dostluğu adına elimden gelidikçe en uygun nerde yapılabilrise onu tespit etmekte bir faydam dokunabilir.egerki istenilen özellkler belli ise gerekli çalışmaları ben yapabilir ve yardımçı olabilirim.elimden geldikçe..

model nasıl model oluçak(yakalımı yoksa sıfır yakama mı ?)
kumaş ne oluçak(düz penye mi yoksa lacost kumaşımı)
üzerinde baskı ve nakışlar nerde kaç adet neler oluçak..
kaç adet oluçak
kaç renk oluçak
bedenler ne oluçak
kaç gün içinde teslim olması gerekiyor..(bu özellikleri bilebilirsem ön fiat ve bilgi edinebilir sizlinlede paylaşabilirim.

not:eger birde daha önceki yapılan tşhırtlerden numune gönderilirse (kulanılmışta olabilir) daha da iii olur ön numune göstermek adına..
herkeze bereketli avlar dilerim.saygılar

Merhaba Fezail abi ilginize teşekkür ederim. Yaptırmışken kalitesi tam olsun diyoruz zaten sayımız çok fazla olmayacak tahminimce. Önceki sayfalardaki örnek resimlere bakabilirseniz model hakkında bir fikriniz olacaktır. Şuanda en önemli öncelik sayımızın belli olması ve bir miktar da fazladan üretim yaptırabiliriz.

Tshirt özellikleri konusunda da ortak fikir yakalı olması, baskılar kolda Türk bayrağı göğüste ve sırtta arma ve yazı şeklinde olacak. Bedenler S, L ,XL. Renk beyaz üstüne kırmızı çizgili yaka ve kollar. Sayıyı da en kısa sürede belirleyip bu işi tamamlamayı düşünüyoruz. Siz sayıya göre fiyat alabilirsiniz değil mi? Mesela 200 adet şu fiyata 300 adet şu fiyata şeklinde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...