Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Örnek olması açısından eski t-shirt'lerin bir resmini koyalım...

Özellikle Cem için istiyorum Şile fatihine yakışıyormu :) Senin T-Shirt benden kardeşim...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

Özellikle Cem için istiyorum Şile fatihine yakışıyormu :) Senin T-Shirt benden kardeşim...

Yahu Gökhan,cem'in üzerindeki resmen koltuk minderi kılıfı bee. :D hahaha

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Abi Allah iyiliğini versin gözümden yaş geldi ya sabah sabah :D:D:D Demekki bundan sonra resimler bende kalacak neme lazım senin işin belli olmaz:D:D

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Bana da bir adet L bir adet M bir adet te 5 yaş için.

giyim16

Yeni Üye
Adı
fezail ulukaya
Merhaba Fezail abi ilginize teşekkür ederim. Yaptırmışken kalitesi tam olsun diyoruz zaten sayımız çok fazla olmayacak tahminimce. Önceki sayfalardaki örnek resimlere bakabilirseniz model hakkında bir fikriniz olacaktır. Şuanda en önemli öncelik sayımızın belli olması ve bir miktar da fazladan üretim yaptırabiliriz.

Tshirt özellikleri konusunda da ortak fikir yakalı olması, baskılar kolda Türk bayrağı göğüste ve sırtta arma ve yazı şeklinde olacak. Bedenler S, L ,XL. Renk beyaz üstüne kırmızı çizgili yaka ve kollar. Sayıyı da en kısa sürede belirleyip bu işi tamamlamayı düşünüyoruz. Siz sayıya göre fiyat alabilirsiniz değil mi? Mesela 200 adet şu fiyata 300 adet şu fiyata şeklinde..
selamlar..
elbetle sayıya göre fiat alabilirim.zaten imalatçılar için sayı çok önemli fiat için,nekadar adetli fiat okadar düşer imalat acısından.siz sayıyı detayları tam belirleyin ister burdan isterse tel 5414409959 dan bana bildirirseniz bende elimden geldikçe yardımçı olmaya çalışırım..saygılar

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamlar..
elbetle sayıya göre fiat alabilirim.zaten imalatçılar için sayı çok önemli fiat için,nekadar adetli fiat okadar düşer imalat acısından.siz sayıyı detayları tam belirleyin ister burdan isterse tel 5414409959 dan bana bildirirseniz bende elimden geldikçe yardımçı olmaya çalışırım..saygılar
Tamam abi sayımız bi üç aşağı beş yukarı belli olsun ben sana bilgi vereceğim.

akkadi

Aktif Üye
Adı
ABDULLAH AKKADİ
Şimdilik listeyi bir belirleyelim. Tshirt ün opsiyonel özellikler olmadan fiyatını da belirleriz böylece. Ayrıca ekstradan yaptıracağımız eklemeler için de fiyat alırız böylece herkes kararını kolayca verebilir. Tshirtün karın kısmına da önerilerinizi bekliyorum bu arada:)

Ümit Özdemir 1 adet XL, 1 adet M, 1 adet S beden
Oktay16 2 adet medium
Hasan/Mersin 1 adet L
Selahattin 2 adet L
Gökhan 2adet L
Birol 1 adet XL 1 adet L 2 adet S
Bülent Güner 1 adet XL
Coredon 1 adet L 1 adet M 1 adet S
abdullah akkadıoğlu 2 adet 1 çocuk için 6 yaşında 1 adette medium (çocuk için olanda (h. hüseyin) ismi kendisi benim oğlum olurda :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abdullah akkadıoğlu 2 adet 1 çocuk için 6 yaşında 1 adette medium (çocuk için olanda (h. hüseyin) ismi kendisi benim oğlum olurda :)
Allah bağışlasın abi:) İnşallah en kısa sürede belli bir sayıya ulaşırız da çok fazla zaman geçmeden ilk partiyi çıkarttıralım..

frontoza

Üye
Adı
Mehmet Sevim
Arkadaşlar merhaba, bende bir adet M beden istiyorum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...