Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yahu Gökhan,cem'in üzerindeki resmen koltuk minderi kılıfı bee.Örnek olması açısından eski t-shirt'lerin bir resmini koyalım...
![]()
Özellikle Cem için istiyorum Şile fatihine yakışıyormuSenin T-Shirt benden kardeşim...
![]()
Örnek olması açısından eski t-shirt'lerin bir resmini koyalım...
![]()
Özellikle Cem için istiyorum Şile fatihine yakışıyormuSenin T-Shirt benden kardeşim...
![]()
selamlar..Merhaba Fezail abi ilginize teşekkür ederim. Yaptırmışken kalitesi tam olsun diyoruz zaten sayımız çok fazla olmayacak tahminimce. Önceki sayfalardaki örnek resimlere bakabilirseniz model hakkında bir fikriniz olacaktır. Şuanda en önemli öncelik sayımızın belli olması ve bir miktar da fazladan üretim yaptırabiliriz.
Tshirt özellikleri konusunda da ortak fikir yakalı olması, baskılar kolda Türk bayrağı göğüste ve sırtta arma ve yazı şeklinde olacak. Bedenler S, L ,XL. Renk beyaz üstüne kırmızı çizgili yaka ve kollar. Sayıyı da en kısa sürede belirleyip bu işi tamamlamayı düşünüyoruz. Siz sayıya göre fiyat alabilirsiniz değil mi? Mesela 200 adet şu fiyata 300 adet şu fiyata şeklinde..
Tamam abi sayımız bi üç aşağı beş yukarı belli olsun ben sana bilgi vereceğim.selamlar..
elbetle sayıya göre fiat alabilirim.zaten imalatçılar için sayı çok önemli fiat için,nekadar adetli fiat okadar düşer imalat acısından.siz sayıyı detayları tam belirleyin ister burdan isterse tel 5414409959 dan bana bildirirseniz bende elimden geldikçe yardımçı olmaya çalışırım..saygılar
abdullah akkadıoğlu 2 adet 1 çocuk için 6 yaşında 1 adette medium (çocuk için olanda (h. hüseyin) ismi kendisi benim oğlum olurdaŞimdilik listeyi bir belirleyelim. Tshirt ün opsiyonel özellikler olmadan fiyatını da belirleriz böylece. Ayrıca ekstradan yaptıracağımız eklemeler için de fiyat alırız böylece herkes kararını kolayca verebilir. Tshirtün karın kısmına da önerilerinizi bekliyorum bu arada
Ümit Özdemir 1 adet XL, 1 adet M, 1 adet S beden
Oktay16 2 adet medium
Hasan/Mersin 1 adet L
Selahattin 2 adet L
Gökhan 2adet L
Birol 1 adet XL 1 adet L 2 adet S
Bülent Güner 1 adet XL
Coredon 1 adet L 1 adet M 1 adet S
Allah bağışlasın abiabdullah akkadıoğlu 2 adet 1 çocuk için 6 yaşında 1 adette medium (çocuk için olanda (h. hüseyin) ismi kendisi benim oğlum olurda![]()