Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Ok.Biz de problem yok sadece almanya ya da göndersem diye düşündüm bir an.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ok.Biz de problem yok sadece almanya ya da göndersem diye düşündüm bir an.
Sorarım aynı kargoya gidiyorsa direkt oraya yollatırız:) Ya da ekstra ne kadar ücret veriliosa ona göre bilgi veririm

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

erols

Üye
Adı
Erol Safak

Son hali bu Nasıl olmuş fikirlerinizi alalım:)
Selahattin Bey, harika bir fikir... tebrik ederim! Yalnız, t-shirt'ümüzün daha zarif ve güzel olması açısından ve de eskiden dizayn işleriyle de biraz uğraşmış biri olarak naçizane fikrimi belirtmek isterim...

1. Ön taraftaki 'baliksevdam' logosu tam olması gereken yerdedir (sol göğüs üzerinde) ve uygun büyüklüktedir, ancak burada internet adresi bulunmamalıdır çünkü görüntü çok yoğun olacaktır. (İnternet adresi arka logo ile birlikte gösterilmelidir).
2. Yaka ve kol manşetlerinin rengi mavi olmalı, çünkü mavi renk 'balıksevdam' logosunun rengi ile güzel bir ahenk oluşturacaktır.
3. Türk Bayrağı yuvarlak değil de dörtköşe şeklinde ve sağ kol manşetinin hemen üzerinde bulunmalıdır ve manşetten biraz daha dar olmalıdır... Bu şekilde sol ön tarafta bulunan küçük 'baliksevdam' logosu ile güzel bir uyum sağlayacaktır.
4. Arka tarafta 'baliksevdam' logoso bulunmalıdır, fakat tüm sırt kısmını kaplayacak büyüklükte değil de biraz daha küçük, yani orantılı olmalıdır (bu fiyatı da olumlu etkileyecektir) ve logonun altına da uygun büyüklükte internet adresi yazılmalıdır.

Lütfen beni yanlış anlamayın, amacım işlerinize karışmak değil... sadece fikirlerimi söylüyorum.
Bu arada, t-shirt'ümüzün tasarımı nasıl olursa olsun, ben de bir tane XL beden almak isterim. Beni de listeye dahil edebilirsiniz...:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selahattin Bey, harika bir fikir... tebrik ederim! Yalnız t-shirt'ümüzün daha zarif ve güzel olması açısından ve de eskiden dizayn işleriyle de biraz uğraşmış biri olarak naçizane fikrimi belirtmek isterim...

1. Ön taraftaki 'baliksevdam' logosu tam ol:)ması gereken yerdedir (sol göğüs üzerinde) ve uygun büyüklüktedir, ancak burada internet adresi bulunmamalıdır çünkü görüntü çok yoğun olacaktır. (İnternet adresi arka logo ile birlikte gösterilmelidir).
2. Yaka ve kol manşetlerinin rengi mavi olmalı, çünkü mavi renk 'balıksevdam' logosunun rengi ile güzel bir ahenk oluşturacaktır.
3. Türk Bayrağı yuvarlak değil de dörtköşe şeklinde ve sağ kol manşetinin hemen üzerinde bulunmalıdır ve manşetten biraz daha dar olmalıdır... Bu şekilde sol ön tarafta bulunan küçük 'baliksevdam' logosu ile güzel bir uyum sağlayacaktır.
4. Arka tarafta 'baliksevdam' logoso bulunmalıdır, fakat tüm sırt kısmını kaplayacak büyüklükte değil de biraz daha küçük, yani orantılı olmalıdır (bu fiyatı da olumlu etkileyecektir) ve logonun altına da uygun büyüklükte internet adresi yazılmalıdır.

Lütfen beni yanlış anlamayın, amacım işlerinize karışmak değil... sadece fikirlerimi söylüyorum.
Bu arada, t-shirt'ümüzün tasarımı nasıl olursa olsun, ben de bir tane XL beden almak isterim. Beni de listeye dahil edebilirsiniz...:)

Abi fikirleriniz için teşekkür ederim. Hamdi abi ön tarafa da website linkini koymamız konusunda ikna etti beni. Resim çekilirken forumun da linki olması daha mantıklı olacaktır. Türk bayrağı konusunda da bazı üyelerimiz görüşlerini ve önerilerini belirttiler yuvarlak şeklin daha kibar olacağına kanaat getirildi. Aslında baskı ve nakış konusunda fiyat olarak fark yok sadece kalıp ücreti biraz farklı oldu bu sebepten. Yüz tshirte böldüğümüzde kişi başı 30 kuruş farketti yani:) Hemen ekliyorum sizi de listeye selamlar:)

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
tamamdir bu iş selaattin
fiyat konusuda üç aşşaği 5yukari belli oldu
renklerde uygun
5 ad. ürüne 110/120tl arasi tutuyor
konu tam annamiyla oturunca listedeki kişiler kaçarlira nereye yatiracak yazarsin
ben şiledeyim bana kargoylada göndere bilirsin
gökhan abiye de verebilirsin ben ondan da alirim konu netleşince ürünler eline geçtikten sonra konuşuruz onlari

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
selahattin
benim listeye eklemeler var 1ad.M 1ad.L eklendi
bu durumda
cemreis
L.. 5 adet
M.. 2 adet
toplam 7 ürün

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selahattin
benim listeye eklemeler var 1ad.M 1ad.L eklendi
bu durumda
cemreis
L.. 5 adet
M.. 2 adet
toplam 7 ürün
Tamam abi ekliyorum kargo detaylarını zamanı gelince konuşuruz abi:)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Çin işi olmaz arkadaşlar.Gümrğe takılırsa yaş iş.
Hem Türkiye tekstil cenneti. Buradanda benzer fiyatlara halledebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...