Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ FORUMUMUZ BALIK SEVDAM'IN T-SHIRTLERİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtsezal

Daimi Üye
Adı
murat sezal
Selahattin emeklerin için teşekkür ederim, ne kadar uğraştığını perde arkasında olduğumuz için çok iyi biliyorum.

Ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederim. Sınırlı sayıda üretim olduğunda hep pahalıya gelmekte. Siz bunu iyi açıklamışsınız.

Ben şahsen güzel bir iş çıkacağına eminim, zaten olmazsa Selahattin kimseyi mağdur etmeyecek bir arkadaşımız. İçiniz rahat olsun.

Unutmamak lazım ki, LCW gibi çoğu bildiğimiz markalar uzak doğuda imalat yaptırıyor.
kabaca açıklamaya çalıştım kolay iş değil...kumaş imalatçısı olmama rağmen uğraşılacak iş değil hamdi bey...
bu arada tommy hılfıger ve lcw waaikiki firmalarınında kumaşlarını ben örüyorum orjınal:)

herşeyin en kalitelisi ülkemizde yapılıp dünyaya satılıyor fakat malesef fıat tutturamıyoruz..başımızdakiler sağolsun

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Benim s beden fazla olmuş galiba.Eğer çocuk için yaptıracaksak 5 yaş için 1 tane.Düzeltirsen yanlışlık olmasın.Yanlış olsun çirkin olsun ister gelsin ister gelmesin sen bana hesap numaranı ver ben havale yapayım hiçmi kargoda malımız kaybolmadı :D

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
selahattin
numune hazir olduktan sonra mi ödemeleri yapicaz
ödemeyi yaptiktan nekadar zaman sonra sende olur
ödemenin yapilacaği tarih 3aşşaği 5 yukari belli olsaydi burdan paralari toplardim 7kişiyi ayni anda bulmuşken kaçirmiim :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim s beden fazla olmuş galiba.Eğer çocuk için yaptıracaksak 5 yaş için 1 tane.Düzeltirsen yanlışlık olmasın.Yanlış olsun çirkin olsun ister gelsin ister gelmesin sen bana hesap numaranı ver ben havale yapayım hiçmi kargoda malımız kaybolmadı :D
Abi şimdilik sayı için bir liste yaptım tshirtlerin yapımına karar verdiğimizde ki bu pazartesi veya salı belli olacak , herkesin ayrı ayrı bedenlerini isimlerini vs alıp tam bir liste ve ödeme planı yapılacaktır. Kargoda kaybolma olması çok çok zor kayıtlı posta çünkü. Eğer öyle birşey olursa zaten yenisi yapılır tekrar yollanır o konuda asla taviz vermeyi düşünmüyorum satıcıya ki satıcı da en ufak bir hata da yenisinin tekrar yapılacağı garantisini verdi. Ayrıca pazartesi günü bir arkadaşım bizzat fabrikaya gidip kontrol edecek numunenin son durumunu herşey kontrol altında anlayacağın:)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selahattin
numune hazir olduktan sonra mi ödemeleri yapicaz
ödemeyi yaptiktan nekadar zaman sonra sende olur
ödemenin yapilacaği tarih 3aşşaği 5 yukari belli olsaydi burdan paralari toplardim 7kişiyi ayni anda bulmuşken kaçirmiim :D
Numune hazır olduğunda resimleri çekilip bana sunulacak ve sizlere de göstereceğim. Son rötüşları da ayarlayıp üretime geçilecek. Zaman daraldığı için eğer resimlerden net bir fikrimiz olursa numunenin gelmesini de beklemeden ilk partiyi ürettirip yollatmayı düşünüyorum fuara yetişmesi açısından.

Benim şuanda tek kafama takılan konu ön taraftaki website linki baskı olacağı için v sol göğüsteki logo da nakış olacağı için birbirine uyup uymayacağı. Eğer uygun olursa sorun yok. Eğer uygun olmazsa website linkini ön taraftan kaldırtacağız görünümü bozmaması için. Ayrıca akkadi nickli üyemizin önerisini de değerlendireceğiz arka taraftaki website linkinin oval şekilde olması da hoş durabilir. Şimdilik gelişmeler bu kadar:)

Sen paraları topla hazır olsun ozaman sonradan sıkıntı olmasın senin için. Çok büyük bir aksilik olmazsa iş kesin gibi bişey çünkü.

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
selahattin benim listeye
1ad. L beden daha eklermisin
ücretler dediğin gibi 22tl 25tl arasi diyorum doğrumudur

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selahattin benim listeye
1ad. L beden daha eklermisin
ücretler dediğin gibi 22tl 25tl arasi diyorum doğrumudur
Tamam ekliyorum. Ücret 22 lira , dolarda ani bir yükseliş veya düşüş olmazsa aynı yani.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Bora 38

Yeni Üye
Adı
Bora ersoy
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İyi akşamlar Selahattin bey benide listeye eklermisin 1 adet L beden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...