- Adı
- OZAN
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Tamam ekliyorum abiİyi akşamlar Selahattin bey benide listeye eklermisin 1 adet L beden.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam ekliyorum abiİyi akşamlar Selahattin bey benide listeye eklermisin 1 adet L beden.
8tane ben söyledim zaten şu an böyle gün geçtikçe artar sanirimBu kadar üyemiz var hala 42 adet sipariş edilmiş hayretler içindeyim....
Abi ortaya somut bir şey koyduktan sonra tüm tshirtler satılacaktır şuandaki sayı bile fazla bence bu herkesin ne kadar samimi olduğunun göstergesidir.Zaten devamı olmayacak bir üretim olacağı için listeye adını ilk yazdıranlardan sonraki grup için partiyi ikiye böldüm. 50 adet için ödememiz zaten zamnında hazır olur diğerleri için de zaman kazanmış olacağız böylece.Bu kadar üyemiz var hala 42 adet sipariş edilmiş hayretler içindeyim....
İstediğin şekilde yaptırabilirsin. Nakış işleme bilgisayarlı olduğu için ekstra maliyet olmuyor. Şuanda beklemedeyiz istediğimiz şekilde ve kalitede olması için sabretmemiz lazım aceleye getirip kötü bişey çıksın istemiyorum. Numune elime geçtiği an size haber vereceğim ve paraları toplamaya başlayacağız. Yani şuanda belki biraz yavaş gidiyor olabilir ama birdenbire çok hızlanacak ve bitecek diye düşünüyorum.selahattin benim siparişlerin koluna şile yazdiralimmi nedersin uyarmi
bu arada bizimdi yapacağimiz birşey varmi ben ücretleri topladim senden haber bekliyorum
Rica ederim Bedri abi ekliyorum. Geç kalınması söz konusu değil henüz erken numuneyi hallettikten sonra başlanacak nasıl olsa o yüzden zamanımız var henüzSelahattin bey,kendimi yazdırmakta biraz geç kaldım;bende bir adet XL istiyorum.özverinden dolayı seni kutluyorum.