Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni LRF Takımım

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Catanalar iyidir güzeldir ama biraz sağırdır. Gerçi lrf de bu ne kadar önemlidir orasıda tartışılır ya neyse... O nun dışında iş yapar eğlenceli ekipman olmuş işte keyifli olur her şey inşallah.

HastaRuH

Daimi Üye
Adı
ERKAN
Merhaba onur bende LRF için hali hazırda araştırma ve malzeme toplama aşamasındayım. Makina için başka forum ve Facebook gruplarına bakarsan çok tercih edilen bir makine olduğunu görürsün yalnız ben okumanın alt segment makinasından olan avengerı gördüm bu nedenle okuma alt segment önermem. Benimde almayı düşündüğüm makinalardan olan abu garci stamina 1000 kipi incele fiyat olarakta uyabilir. Kullanıcısını bulamadım ama :(

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

OnurDartar

Yeni Üye
Gıprısta bu silikonların işe yarayacağını sanıyorum.
Ayrıca bu iş için Balzer'in silikonlarını ve mini ahtapotlarını incele.
Ben kullandım işe yarar silikonlar.

Hem de nerede kullandım bilemezsin Theresa Otel önünde. Karpas yolu Yeni Erenköy.

Silikon Yemler / Balıklar » İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

Bir de şu jig kafalarına bak.

Jig Head » İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri

Kıbrıs'ta bende işe yarayacağını düşünüyorum malum hemen hemen her bölge kayalık dip yapısında şu an için Mersin'de bu disiplini kullanacağım henüz araba almadım ve Lefkoşa ' da kaldığım için sahil kenarına gitmem genellikle sıkıntı oluyor. Fakat seneye eylül-ekim ayı gibi istediğim olur araba alırsam çok keyifli avlar yapacağımı ümit ediyorum.

OnurDartar

Yeni Üye
Catanalar iyidir güzeldir ama biraz sağırdır. Gerçi lrf de bu ne kadar önemlidir orasıda tartışılır ya neyse... O nun dışında iş yapar eğlenceli ekipman olmuş işte keyifli olur her şey inşallah.
Teşekkür ederim Uluç abi. Makine seçiminin şu anda çok çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. Bilindiği üzere LRF yöntemi genellikle küçük balıklar için yapılan bir disiplin özellikle azman istavrit videolarında gördüğüm muhteşem mücadeleler oldukça keyif verici. Eğer olurda 1.5-2 kg lik bir trofe denk gelirse çekebilirsek çekeriz, çekemezsekte nasip deriz :)

Uluç abi makinenin sağır olduğunu söylemişsin bu ne anlama geliyor acaba biraz yabancı kaldım bu tabire.

eyüp koçar

Yeni Üye
Adı
Eyüp Koçar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun; güle güle, kazasız, belasız, bol balıklı kullanmanız dileğiyle.

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Teşekkür ederim Dündar abi spinden vazgeçtim LRF ye yöneldim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Spin , LRF fark etmez kardeşim.
Önemli olan uğraşından keyif alabilmek.
Keyif alabiliyorsan eğer adı pekte önemli değil uğraştığın işin;)
Gönlünce avlar dilerim.

OnurDartar

Yeni Üye
Aynen abi önemli olan keyif almak gelecek balık büyükte olsa küçükte olsa her defasında balığı karaya almak için verdiğin mücadele ve emek her şeye değer :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Önemli bir hatırlatma.
Mutlaka bir kepçe edin , taşıması kolay katlanabilir vs.
Paylaştıkların arasında bir kepçe göremedim ben.
Bu önemli , balık yakaladığında kaldırıp alırım düşüncesine kapılma sakın takımına zarar verirsin ;)