Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Makina Almak İstiyorum, Sizce Hangisi ?

Sizce hangi makina daha kullanışlıdır?

• Kullanılan toplam oy
    78

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir şimanovcu olarak tan seçtim gerçekten çok ağır yüklerde kullanmayacaksanız alivio fb bulun onu alın derim sahil balıkçılığı yapacak iseniz de spin joy şimdi fiyatı ne kadardır bilemem ama kullanıp (uzun süre ve hoyratça) memnun kaldığım beni yolda bırakmayan makinelerdir bildiğim ve önerebileceğim bu kadar

Tevfik abi ye de selamlar :D

:D:D:D

Teşekkürler eder, bende sizlere selam ve sevgilerimi iletirim.

Sahil33

Daimi Üye
Ben de bir kendimce öneride bulunmak isterim . Ben makınalar arasın da amaç uzun süre kullanım sa en işçi olarak pen markaları derim elinize alınca güveni hissediyorsunuz ..

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir şimanovcu olarak tan seçtim gerçekten çok ağır yüklerde kullanmayacaksanız alivio fb bulun onu alın derim sahil balıkçılığı yapacak iseniz de spin joy şimdi fiyatı ne kadardır bilemem ama kullanıp (uzun süre ve hoyratça) memnun kaldığım beni yolda bırakmayan makinelerdir bildiğim ve önerebileceğim bu kadar tevfik abi ye de selamlar :D
Hızır Merhaba,

Yanılıyorsam beni düzelt lütfen, bahsettiğin makina aşağıdaki ise bütçemi aştığından şu anlık listeme ekleyemeyeceğim. Ama makina gerçekten de güzel.
Tavsiyen için teşekkürler.

Shimano Super Aero Spinjoy XT 4+1BB Olta Makinesi, Fiyatı 660,30 TL | SpotBalik.com.tr

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Link hata veriyor ama sanırım bu makine fiyatı ni hatırlamıyorum çok iyi makine olduğunu söyleyebilirim

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
21 Shimano
6 Okuma oyu var,

okuma'nın sağlam ve uzun ömürlülüğünü çok övüyorlarken, shimano için söylenecek neler var acaba ?

explorer

Aktif Üye
Adı
Şemsettin Kambur
Merhaba,
Makine aldınızmı?Bilemiyorum ama
Spro Grandarc 840 7+1 Bb 2 Alu Kafa Olta Makinesi bu modeli kesinlikle elinize alın ona bakın ve onu sevin. Marka fanatikligim yok. Bunun kalitesini shimanoda satın almak için bayağı fazla para ödemek gerekiyor.Buna emin olun. İkinci yedek aleminyum makarada kutuda sizi bekliyor.
Sproda buna eş başka modellerde var redarc, blackarc gibi. Hiç biri utandırmaz.
Hayırlı geceler...