Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni makine için tavsiye

ŞEHRAZAT

Daimi Üye
Adı
Bekir DURAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar yeni aldığım sw8000hg makine için nasıl bakım yapmalıyım. Bu makine için uygun kamış nasıl olmalıdır.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
SW 8000 HG derken, sanırım Biomaster gibi düşündüm. Ya da aklımdan öyle geçti.:)

Çok detaya inmeden yüzeysel ve dış oynak kısımlarının temizlik ve bakımını yapmanı öneririm. Çok detaylar için ilgili servise yolla. Yinede bilgi dağarcığı açısından bir banka olarak gördüğüm şu linkteki uygun makinaları seyret derim. Hayırlı olsun ayrıca.

ŞEHRAZAT

Daimi Üye
Adı
Bekir DURAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hamdi Bey genelde boğazda kullanmayı düşünüyorum. Senede 5,6 kendi Cezayire gidiyorum yani Akdeniz'de kullanmayı düşünüyorum.İnce çizgide bir arkadaş daiwa jigCaster 97mh diye bir kamış önermişti sizcede uygunmudur? ilginiz içinde özellikle teşekkür ederim.

ŞEHRAZAT

Daimi Üye
Adı
Bekir DURAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tevfik bey öneriniz içinde çok teşekkür ederim. Bu makineyi site içerisinden kargacı nikli bir arkadaşım ızdan aldım galiba devri yüksek diye kendisi kullanmakdan vaz geçmiş. Anlattığına göre plat.com dan almış.Hayırlısı

20141122_043147.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hamdi Bey genelde boğazda kullanmayı düşünüyorum. Senede 5,6 kendi Cezayire gidiyorum yani Akdeniz'de kullanmayı düşünüyorum.İnce çizgide bir arkadaş daiwa jigCaster 97mh diye bir kamış önermişti sizcede uygunmudur? ilginiz içinde özellikle teşekkür ederim.
İnce Çizgiye gediğinizde beni bulun ben yardımcı olayım size.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
omaster gibi düşündüm. Ya da aklımdan öyle geçti.:)
SW 8000 HG derken, sanırım Biomaster gibi düşündüm. Ya da aklımdan öyle geçti.:)

Çok detaya inmeden yüzeysel ve dış oynak kısımlarının temizlik ve bakımını yapmanı öneririm. Çok detaylar için ilgili servise yolla. Yinede bilgi dağarcığı açısından bir banka olarak gördüğüm şu linkteki uygun makinaları seyret derim. Hayırlı olsun ayrıca.

hocam slm. bu bakım işi her avdan sonramı yoksa senede 1-2 kere mi yapılmalı?