Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ MAKİNEM DAİWA CATALİNA 5000

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Nice lüferlere,palamutlara inşallah :)

B

BS Okuru

Misafir
Shimano seni mahkemeye verirse şaşma shimano nikli üye3 daiwa kullanıyor, şaka bir yana hayırlısı olsun, Güzel çokta güzel bir makina.
Çok tşk ederım sağolun daha iyileri sizlere nasıp olur ınsallah...

Hayırlı olsun vural bey makina çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah.

Güzel alet. Hayırlı olsun Vural. Performansınıda yazarsın kullanınca buraya.
Çok tsk ederım bırol ıyı dıleklerın ıcın sagolasın daha ıyılerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah...bu arada musaıt bı zamanımda sızın merada test etmeyı dusunuyorum makıneyı

Güle güle kullan Vural
COk tsk ederım seref abı sagolasın

Hayırlı olsun Vural, Ne kadara aldın?
Tsk ederım hamdı abı sagolasın abı gumruk ınanılmaz vergı alıyor dolayısıyla bana baya bı malıyete maal oldu..

Nice lüferlere,palamutlara inşallah :)
AMın ınsallahhhh :)

Şöyle bir bakınca yaklaşık 600 dolar fiyatı var yurtdışında.

Gerçekten özel bir alet.
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü bir kullanım dilerim.

Hayırlı olsun, güzel avlarda keyifle kullanın inşallah.

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın ;)

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Çok Tşk ederim sagolun..

COk tsk ederım buluthan abı sagolasın daha ıyılerı sizlere nasıp olur ınsallah
ersan abı nınde bu makıneden alması benı ayrıca sevındırdı ıyıkıde catalına almısın dedı yakın zamanda test edıp makıne hakkında yorumları sızlerle paylasırız...

yurt dısı forumlarda catalına nın saft yerındekı rulmanların plastık olusu + yonunde bakılıyor sebebı ıse plastık malzemenın rulmanlara nazaran daha uzun omurlu olusu ve rulmanlara gore daha serı hareket etmesı dıyorlar hatta saltıga ıle kıyaslama yapıyorlar ve catalına saltıgaya gore daha ıyı sonuc verdıklerını goruyorlar aslında haluk abı kafamda saltıga almak vardı bıraz daha arastırma yapdıkdan sonra tercıgımı hem fıyat performansı olarakk hemde ozellık olarak tercıgımı catalınadan yana kullandım saltıga catalınanın kardesı bır cok yonuyle hemen hemen aynı ozellıgı tasıyorlar ıyi dıleklerınız ıcın cok tsk ederım haluk abı daha ıyıleri sızlere nasıl olur ınsallah....

Aslında 2 makinadan birini tercih etmek durumunda kalsa idim sanırım ben de Catalina'yı tercih ederdim... Plastik dediğime bakmayın; plastik türevi bir malzeme ama alelade bir malzeme değil tabii; tutma topuzuna gelince ben alüminyumdan pek fazla hoşlanmıyorum; bilhassa soğuk havalarda eline yapışır ve içini titretir insanın... Bahsettiğim gibi havalı rengini de bir yana bırakacak olur isek iç düzeneği; v.s. tamamen aynı makina... Fiyatı da bir hayli cazip Saltiga'ya göre ve bence iyi bir seçim olmuş...:)

Şurada detaylı bir incelemesi mevcut:

Daiwa Catalina - AlanHawk.com

İncelemede topuz sökmek için kullanılan anahtara dikkat çekilmiş; işe yarayabilir...

Bir de kafayı (makarayı) yerinden çıkartığında takarken doğru pozisyonda takmak gerekiyor; biraz zor bulunuyor pozisyon; eğer yanlış pozisyondan takılır ve sıkılır ise kafa (makara) sökülemiyebilir...

Yeniden not:

Tabii incelemey bakıp siz sökmeye kalkmayın; öğrendiğimize göre makina bakım gerektirmiyor; eğer gerektirir bir durum olur ise Japon'yaya gönderiliyor; bakım orada yapılıyor imiş... Tabi söktüğünüz zaman garantisi de ortadan kalkıyor (global)... Sızdırmazlığı sağlayan yağdan dolayı olsa gerek...

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Tıpkı hayalim Saltiga gibi bu da bu dünyanın değilde sanki farklı bir gezegenin üretimi gibi duruyor :) Umarım bu oyuncağınızla 100 kilo üzeri balıklar tutar bizleri de o görüntüleri izleme şerefine nail edersiniz. Hayırlı olsun & herzaman rastgelsin.

B

BS Okuru

Misafir
Aslında 2 makinadan birini tercih etmek durumunda kalsa idim sanırım ben de Catalina'yı tercih ederdim... Plastik dediğime bakmayın; plastik türevi bir malzeme ama alelade bir malzeme değil tabii; tutma topuzuna gelince ben alüminyumdan pek fazla hoşlanmıyorum; bilhassa soğuk havalarda eline yapışır ve içini titretir insanın... Bahsettiğim gibi havalı rengini de bir yana bırakacak olur isek iç düzeneği; v.s. tamamen aynı makina... Fiyatı da bir hayli cazip Saltiga'ya göre ve bence iyi bir seçim olmuş...:)

Şurada detaylı bir incelemesi mevcut:

Daiwa Catalina - AlanHawk.com

İncelemede topuz sökmek için kullanılan anahtara dikkat çekilmiş; işe yarayabilir...

Bir de kafayı (makarayı) yerinden çıkartığında takarken doğru pozisyonda takmak gerekiyor; biraz zor bulunuyor pozisyon; eğer yanlış pozisyondan takılır ve sıkılır ise kafa (makara) sökülemiyebilir...

Yeniden not:

Tabii incelemey bakıp siz sökmeye kalkmayın; öğrendiğimize göre makina bakım gerektirmiyor; eğer gerektirir bir durum olur ise Japon'yaya gönderiliyor; bakım orada yapılıyor imiş... Tabi söktüğünüz zaman garantisi de ortadan kalkıyor (global)... Sızdırmazlığı sağlayan yağdan dolayı olsa gerek...
Topuz sokmek ıcın bahsettıgınız anahtar abı kutu ıcersınde cıkıyor bırde makınanın kafasını sokım bır bakım dedım sonra tekrardan yerıne takıyım dedım ılk basda takmak cıdden cok zor oldu dogru pozızyonda takılmazsa asla kafa yerıne oturmuyor

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Merhaba Vural,

makineyi boğazda ağır kurşun ve şiddetli akıntıda test edebildinmi? Senden kullanıcı yorumu iyi ve kötü tarafları ile bekliyoruz. 104cm bir turda sarıyor sanırım. Bu sarma sarıkanat için yeterlimi, makina zorlanıyormu? Bende aynı makinadan almayı düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun makinan, iyi günlerde kullanman dileği ile ...