Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şöyle bir bakınca yaklaşık 600 dolar fiyatı var yurtdışında.Hayırlı olsun Vural, Ne kadara aldın?
Çok tşk ederım sağolun daha iyileri sizlere nasıp olur ınsallah...Shimano seni mahkemeye verirse şaşma shimano nikli üye3 daiwa kullanıyor, şaka bir yana hayırlısı olsun, Güzel çokta güzel bir makina.
Çok tşk ederım sağolun daha iyileri sizlere nasıp olur ınsallah...Hayırlı olsun vural bey makina çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah.
Çok tsk ederım bırol ıyı dıleklerın ıcın sagolasın daha ıyılerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah...bu arada musaıt bı zamanımda sızın merada test etmeyı dusunuyorum makıneyıGüzel alet. Hayırlı olsun Vural. Performansınıda yazarsın kullanınca buraya.
COk tsk ederım seref abı sagolasınGüle güle kullan Vural
Tsk ederım hamdı abı sagolasın abı gumruk ınanılmaz vergı alıyor dolayısıyla bana baya bı malıyete maal oldu..Hayırlı olsun Vural, Ne kadara aldın?
AMın ınsallahhhhNice lüferlere,palamutlara inşallah![]()
Çok tşk ederım sağolun daha iyileri sizlere nasıp olur ınsallah...Şöyle bir bakınca yaklaşık 600 dolar fiyatı var yurtdışında.
Gerçekten özel bir alet.
Hayırlı uğurlu uzun ömürlü bir kullanım dilerim.
Çok tşk ederım sağolun daha iyileri sizlere nasıp olur ınsallah...Hayırlı olsun, güzel avlarda keyifle kullanın inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın![]()
Çok Tşk ederim sagolun..
COk tsk ederım buluthan abı sagolasın daha ıyılerı sizlere nasıp olur ınsallah
ersan abı nınde bu makıneden alması benı ayrıca sevındırdı ıyıkıde catalına almısın dedı yakın zamanda test edıp makıne hakkında yorumları sızlerle paylasırız...
yurt dısı forumlarda catalına nın saft yerındekı rulmanların plastık olusu + yonunde bakılıyor sebebı ıse plastık malzemenın rulmanlara nazaran daha uzun omurlu olusu ve rulmanlara gore daha serı hareket etmesı dıyorlar hatta saltıga ıle kıyaslama yapıyorlar ve catalına saltıgaya gore daha ıyı sonuc verdıklerını goruyorlar aslında haluk abı kafamda saltıga almak vardı bıraz daha arastırma yapdıkdan sonra tercıgımı hem fıyat performansı olarakk hemde ozellık olarak tercıgımı catalınadan yana kullandım saltıga catalınanın kardesı bır cok yonuyle hemen hemen aynı ozellıgı tasıyorlar ıyi dıleklerınız ıcın cok tsk ederım haluk abı daha ıyıleri sızlere nasıl olur ınsallah....
Topuz sokmek ıcın bahsettıgınız anahtar abı kutu ıcersınde cıkıyor bırde makınanın kafasını sokım bır bakım dedım sonra tekrardan yerıne takıyım dedım ılk basda takmak cıdden cok zor oldu dogru pozızyonda takılmazsa asla kafa yerıne oturmuyorAslında 2 makinadan birini tercih etmek durumunda kalsa idim sanırım ben de Catalina'yı tercih ederdim... Plastik dediğime bakmayın; plastik türevi bir malzeme ama alelade bir malzeme değil tabii; tutma topuzuna gelince ben alüminyumdan pek fazla hoşlanmıyorum; bilhassa soğuk havalarda eline yapışır ve içini titretir insanın... Bahsettiğim gibi havalı rengini de bir yana bırakacak olur isek iç düzeneği; v.s. tamamen aynı makina... Fiyatı da bir hayli cazip Saltiga'ya göre ve bence iyi bir seçim olmuş...
Şurada detaylı bir incelemesi mevcut:
Daiwa Catalina - AlanHawk.com
İncelemede topuz sökmek için kullanılan anahtara dikkat çekilmiş; işe yarayabilir...
Bir de kafayı (makarayı) yerinden çıkartığında takarken doğru pozisyonda takmak gerekiyor; biraz zor bulunuyor pozisyon; eğer yanlış pozisyondan takılır ve sıkılır ise kafa (makara) sökülemiyebilir...
Yeniden not:
Tabii incelemey bakıp siz sökmeye kalkmayın; öğrendiğimize göre makina bakım gerektirmiyor; eğer gerektirir bir durum olur ise Japon'yaya gönderiliyor; bakım orada yapılıyor imiş... Tabi söktüğünüz zaman garantisi de ortadan kalkıyor (global)... Sızdırmazlığı sağlayan yağdan dolayı olsa gerek...