Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Makinem SHIMANO STRADIC CI4+ 4000 FA

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Makine seçiminiz güzel olmuş. Güle güle, keyifli avlarda kullanın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

a-fisherman

Aktif Üye
Teşekkürler Can kardeşim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alisami

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni setiniz hayırlı olsun :). Ip misina konusunda hiç korkunuz olmasın. Aynı makinanın 3000.ligini ip misinayla kullanıyorum ve spine baslayalı 15 gün olmasına rağmen tek dügüm bile olmadı üstelik balık bile yakaladım :). Kullanılan malzeme kaliteli olunca sorunda pek az oluyor. Ayrıca Bülent Abimin dediği sahteleri de alacaksanız ve sizcede sorun olmazsa 2.şer adet alırsanız birer adedini ben alır, ayrıcada masraflarınızı seve seve paylaşırım :)
Size bol balıklı avlar.

a-fisherman

Aktif Üye
Ali abi sahte istersem 2 şer isterim söz fakat biraz düşük ihtimal. Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Herzaman rastgelsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sayitusta

Daimi Üye
Adı
Mehmet koçak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayirli olsun gecen yil bende aldim bir tane alabalikta kullandim levrektede alabalik 0.26 levrekte 0.30 singlon kullanıyorum yari yolda birakmadi 4 kg kadar daha üstünü yakalayamadim

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Kafanın altına bir ince pul ekleyip misina sarımını biraz ileri doğru kaydırırsanız eğer rüzgara karşı atışlarda biraz daha rahat edersiniz.

a-fisherman

Aktif Üye
Kutunun içinden çıkan yuvarlak pullar varya kafayı çıkartıp mile bir tane tak kafayı tekrar yerine tak
Ben o pulları kolu yerine takana kadar neredeyse haşat ettim abi :) sonunda başardım ve farkı hissettim. Yağ gibi kayıyor. Ve o pullar çok ince nasıl bir fark yaratıyor ki Yekta abi?