Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni oyuncaklarım

selçukbey

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Henüz spin setini dahi oluşturmayan ben ilk sahtelerimi edindim :) Rover 128 ha16r ve Rover 98 G52r. Cumartesi günü istanbul'a gelince takım işini de halledecegim. Bu sahtelerin iğnelerini değiştirmem gerektiğini okumuştum, sizce gerek var mı? sonraki hedeflerim de pilgrim kaşık ve ima sasuke reppa.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sahteleriniz hayırlı olsun... Bol trofeli avlar dilerim... Hatırladığım kadarıyla Roverların iğneler çok da kötü değil... Ama bir süre sonra pas olayın başlıyor... O zaman değiştirebilirsiniz...

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Roverlerin iğneleri Owner diye biliyorum yanlış anlaşılma olmuştur bence iğneleri güzel

Semih 76

Üye
Adı
Semih Ünal
Gerek 98'ini gerekse 128'ini denemiş biri olarak, olumlu bir sonuç, takip dahi alamadım. Rover abartılmış bir sahte gibi geliyor bana. Belki de nasip denilebilir. Ancak İma Sasuke'ye diyecek lafım yok. Hedef balığınız levrek değilse İma Popkey'i de şiddetle öneririm şahsen.

selçukbey

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sahteleriniz hayırlı olsun... Bol trofeli avlar dilerim... Hatırladığım kadarıyla Roverların iğneler çok da kötü değil... Ama bir süre sonra pas olayın başlıyor... O zaman değiştirebilirsiniz...
Teşekkür ederim.

Roverlerin iğneleri Owner diye biliyorum yanlış anlaşılma olmuştur bence iğneleri güzel
Olabilir, teşekkürler.
Gerek 98'ini gerekse 128'ini denemiş biri olarak, olumlu bir sonuç, takip dahi alamadım. Rover abartılmış bir sahte gibi geliyor bana. Belki de nasip denilebilir. Ancak İma Sasuke'ye diyecek lafım yok. Hedef balığınız levrek değilse İma Popkey'i de şiddetle öneririm şahsen.
Kısmet diyelim, bakalım set işini halledeyim de sonuçları da iletirim inşallah. İlk mesajda da belirttiğim gibi ima sasuke reppa, hansen pilgrim kasık, bir de GES edinmeyi planlıyorum. Bir de 10-40 veya 10-50 atarlı bir spin kamış alıp, yemli de kullanmayı planlıyorum. Bakalım becerebiliecek miyim :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam bende aynı dertten yakınıyorum rover ile 1 tane balık aldım ondada 5-6 balık combağının ortasına attım laf ola beri gele atlamıştır Karadeniz balığının karakteri biraz farklı heralde orda yapılan avlar sahteyi abarttı biraz

Semih 76

Üye
Adı
Semih Ünal
Hocam bende aynı dertten yakınıyorum rover ile 1 tane balık aldım ondada 5-6 balık combağının ortasına attım laf ola beri gele atlamıştır Karadeniz balığının karakteri biraz farklı heralde orda yapılan avlar sahteyi abarttı biraz
Hocam sen balık almışsın en azından, sahte kendini amorti etmiş ;)