Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Spin Avcısı Olarak Didim/akbük Civarı Tavsiye Arıyorum

MotoDoshi

Yeni Üye
Adı
Onur ARDALI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Spin avına yeni başladım ve daha hiçbir şey tutamasam da balıkçılığa olan merağımdan dolayı çok zevkli bir hobi. Temmuz başı gibi Didim/Akbük'te olacağım. Elimde SIWEIDA Wonder 2.10m 10-30gr atarlı kamış, Discover Elegant 4000 makine ve 0.16mm ip misina olan bir takım var. Kıyıdan avlanmak istiyorum. Bu civarda avlak yeri ve kullanabileceğim sahte önerisi arıyorum. Ayrıca ekipmanımı nasıl değiştirmeli, şok bağlamalı mıyım bunu merak ediyorum. Bu acemiye tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim. :)

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Leaderın çok etkili olması için suyun berrak olması lazım birde acemiliğe gelip açılması vs var.Bence at çekte ki durumlara alışana kadar şart değil.Eğer ki civarda ki insanlarla iletişim kuramazsanız.Kendini kanıtlamış pahalı olmayan sahteleri alarak başlayabilirsiniz.Önerim raglou + jighead kombinasyonu olabilir.Birde aliexpress adlı konuyu takip etmeniz olacaktır.Başlangıç için uygun fiyatlı sahteleri alın.Ben çok tecrübeli değilim. Fakat tecrübelerim bunlar daha tecrübeli olanlar daha doğru yardımcı olacaktır.Rastgele

karadvt

Aktif Üye
Adı
Bilal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar.

SIWEIDA Wonder 2.10m 10-30gr ikinci el satan biri var bizim burada. Uzerinde de bir makine var ama pek iyi bir seye benzemiyor. Makinem var da ayrı satmayabilir.150 tl ye alinir mi sizce?