Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni spin set

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhabalar,
uzun zamandır kullandığım exage 3000 + 2.70 V-System 14-40 tamımımı bir tık üste taşımaya karar verdim. fena kaşıntı tuttu : )
geçtiğimiz ay Sahara 4000 fi aldım 4.7 devirli 295gr ağırlığında oldukça güzel bir makina. müthiş pürüssüz bir sarımı var. daha üst modelleri hayal edemiyorum : ) üzerine yine shimano kairiki .18mm ip sardım. sıra geldi kamışa. pek çok alternatif mevcut ama gönlümden geçen şayet bulabilirsem "shimano biomaster 2.77 15-50" fiyatı biraz yüksek ama hakkını vereceğinden şüphem yok. sadece merak ettiğim acaba çok mu sert kaçar? bu seti önümüzdeki sezon karadeniz'de kullanmak istiyorum. attığım sahteler genelde 18-22 gr civarı.

MaarKOM

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Hayırlı olsun yeni makinanız biomaster 15-50 oltayı bende kullanıyorum evet biraz sert bi olta ama bende 15 gr rapalaları bile bu oltada kullanıyorum atış mesafesi olarak soruyosanız gayet memnun ediyo beni ben daha çok daiwa ssr rapala kullanıyorum hiç sıkıntı yapmıyo uçuruyo direk ama yinede alışmanıza bağlı tabikide ben daha cok sert oltalarla avlanmayı severim bazılarıda lastık gibi esniyenlerle avlanmayı sever mutlaka aralarında atış esnasında farklılıklar oluyodur ama ben o farkı pek hissedemedim dedim gibi biraz alışmanızlada alakalı şimdiden hayırlı olsun alıcağınız olta.

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun yeni makinanız biomaster 15-50 oltayı bende kullanıyorum evet biraz sert bi olta ama bende 15 gr rapalaları bile bu oltada kullanıyorum atış mesafesi olarak soruyosanız gayet memnun ediyo beni ben daha çok daiwa ssr rapala kullanıyorum hiç sıkıntı yapmıyo uçuruyo direk ama yinede alışmanıza bağlı tabikide ben daha cok sert oltalarla avlanmayı severim bazılarıda lastık gibi esniyenlerle avlanmayı sever mutlaka aralarında atış esnasında farklılıklar oluyodur ama ben o farkı pek hissedemedim dedim gibi biraz alışmanızlada alakalı şimdiden hayırlı olsun alıcağınız olta.
teşekkür ederim. dediğim gibi şu ana kadar sadece v-system kullandım. o da malum oldukça esnek bir kamış. ilk defa sert bir kamış ile avlanacağım o yüzden biraz endişeliyim. acaba elime oturacak mı? diye. tekrar teşekkürler. rastgelsin.

tentirdiyot

Aktif Üye
Adı
Murtaza c
Merhaba
Basligi sabote etmek istemem ancak benim de size ve diger arkadaslara bir sorum olacak
Bana sahara 2500 fe hediye olaral verildi . Henuz kullanmadim
Lrf den sonra spine de bulasmayi dusunuyorum . Spin de bu makina isimi gorur mu sizce . Okuma v sistem 270 cm olan kamis ile kombin etmeyi dusunuyorum .
Bir de buna elimde fazlalik olan 0.23mm 8 kat ip var kalin gelir mi ?

Screenshot_20171004-000442.png

Yardimci olursaniz cok sevinirim .

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba
Basligi sabote etmek istemem ancak benim de size ve diger arkadaslara bir sorum olacak
Bana sahara 2500 fe hediye olaral verildi . Henuz kullanmadim
Lrf den sonra spine de bulasmayi dusunuyorum . Spin de bu makina isimi gorur mu sizce . Okuma v sistem 270 cm olan kamis ile kombin etmeyi dusunuyorum .
Bir de buna elimde fazlalik olan 0.23mm 8 kat ip var kalin gelir mi ?

Ekli dosyayı görüntüle 64558

Yardimci olursaniz cok sevinirim .

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam, genel kanı spin için 30 veya 40 lık makinaların daha uygun olduğudur. 25 bir kıl ufak kalacaktır. ama yıllarca 25 lik nexave ile av yaptım. hiç bir sorun ile karşılaşmadım. tabiki av yaptığınız mera da önemli. mesela karadeniz'de bir paşaya denk gelirseniz makinayı elinize verecektir muhtemelen : P
aynı kamışı bende uzun zamandır kullanıyorum. ikisi bence iyi bir ekip olacaktır. .23mm ip biraz kalın kaçacaktır yanlız onuda ekleyeyim.
rastgelsin.