cabir comoglu
Yeni Üye
- Katılım
- 1 Eki 2018
- Mesajlar
- 22
- Tepkime puanı
- 38
- Puanları
- 13
- Yaş
- 39
- Konum
- istanbul
- Adı
- Cabir çomoğlu
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Yapicam takimi golde de kullanabilmem lazim o yuzden guzel bisey olsun istiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baligin buyuklugu icin soyledim. Agir balık mahiyetinde.surf kamış deniz göl farketmez
Tesekkurler ahmet bey yorumunuz için. Makina olarak daiwa almak istiyorum sağlamlık açısından ne kadar bi butce ayirmaliyim kararsizim ryobi raw 2 55 1000tl fiyati.merha aramıza hoş geldiniz surf kamış gölde ve denizde yemli dip avlarına uygundur kullanmasını bilirseniz yunus bile tutarsınız ama hatalı kullanırsanır kurşun atarken bile kırabilirsiniz kamışı.
kamış olarak okuma salina çok tutuluyor boğazda.Makina olarakta ryobi ve tubertini aslında 2 side aynı marka isim farkı var bakabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim Kemal Bey yorumunuz için.Cabir foruma hoşgeldin,
Yaklaşık 40 senedir balık avını hobi edinmiş bir kişi olarak kesinlikle orta segmentte bir takım ile işe başlamanı öneririm. Sebebine gelince, eğer çok pahalı bir takımla yola başlarsan ve bu hobiden haz etmezsen boşu boşuna yüksek paralar vermiş olursun, eğer düşük bütçeli bir takımla işe başlarsan o takımla ilgili problemler ve yetersizlikler bu hobiye başlamadan soğumana sebebiyet verebilir.
Takım konusuna gelince önerim, İstanbul'da yaşıyor olman sebebiyle kamışta 150-250 gr gerçek atar ağırlığına sahip bir kamış ve 4.5 ile 4.9 arasında devre sahip 65 kafa bir makine tedarik etmen olacaktır.
Kamışlarda okumanın salina modeli, savant modeli, lineaffe'nin spider surf modeli ya da trabuco'nun bütçenize uygun modelleri olabilir. Makinelerde ise okumanın raw 2 modeli ya da ryobi işinizi çok iyi görecektir.
Başarılar ve iyi seçimler dilerim.
Kemal