Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni You Tube Kanalım ''KIYIDAN ÖTEYE''

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Meralarda oltanın ucunda yaşanılan o unutulmaz anları, tecrübelerimizi, dostlukları, muhabbeti kısmette varsa yakaladığımız balığı paylaşmak adına böyle bir şeye kalkıştım.
Bu youtube olayının ciddi acemisiyim. Hatalarım, yanlışlarım ve eksiklerim olursa acemiliğime verin.
BALIK YAKALAMAKTAN DAHA ZOR VE SIKICI BU ÇEKİM İŞLERİ.
Meranın günün gecenin anın tüm ihtişamını huzurunu dinginliğini heyecanını kaçırıyorsunuz.
Ara ara aldığım yardımlarla buraya kadar gelebildim ancak.
“Balık Sevdam” için geçerli olan “paylaşım ve yardımlaşma” amacını, aynı saygı ve dostluk çerçevesinde kanaldada sürdürme çabasındayım.
DESTEKLERİ İÇİN TÜM HOBİDAŞLARIMA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
hayırlı olsun üstadım,
görünce hemen takibe aldım
çekimler ve sonrası kurgular çok profesyonel
tebrikler.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hayırlı olsun üstadım,
görünce hemen takibe aldım
çekimler ve sonrası kurgular çok profesyonel
tebrikler.
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Ama inanın bana çok acemice geliyor. Yani yaştan dolayı yada ilgisizlikten olsa gerek teknolojiden bi haber kalmışım. Sözde bilgisayarı biliyorum derdim. Neyse başladık bakalım.
Bu arada; balığamı çıkmadınız, foto hiç gelmiyor. Kamış nasıl? Memnunmusunuz?

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
bu sene iki kez gittim yeni kamışlarla maalesef bursa mudanya/gemlik kurşunlu denedim bir tane bile balık yakalayamadım, :-(
balık çıkmayınca daha çok küstüm, daha da gitmedim, binbir hevesle sizinle beraberce takip ettiğmiiz ve aldığımız oltalar öylece duruyor,
foruma da bi göz atıp çıkıyordum çok fazla rapor yok sanırım yaz boyunca,
birde sürekli rüzgardan sanırım çok av olmuyor...
ancak bakıyorum 2 akşamdır rüzgar yok sanırım bundan sonra balık raporları üstadlardan gelir.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu sene iki kez gittim yeni kamışlarla maalesef bursa mudanya/gemlik kurşunlu denedim bir tane bile balık yakalayamadım, :-(
balık çıkmayınca daha çok küstüm, daha da gitmedim, binbir hevesle sizinle beraberce takip ettiğmiiz ve aldığımız oltalar öylece duruyor,
foruma da bi göz atıp çıkıyordum çok fazla rapor yok sanırım yaz boyunca,
birde sürekli rüzgardan sanırım çok av olmuyor...
ancak bakıyorum 2 akşamdır rüzgar yok sanırım bundan sonra balık raporları üstadlardan gelir.
Ustam denize balığa doğaya küsülmez. Varsın balık çıkmasın. Oltaları kurmak, olta ucunu takip, dalgaların sesi, denizin kokusu…. TERAPİ.
Evet forumda rapor pek yok. Özelden yazanların problemi video yükleyememeleri. Maalesef imkanlar kısıtlı. Girende bir iki şey soruyor sonra kayıp.
İstanbulda karadenizde 1-2 aydır minekop var. Boğazdada kurşun arkası palamut başladı. Hiç çalışmadığım bir stil. Ama youtube yada instagram paylaşımı için bir iki deneme yapıcam.
Bakalım… Hayırlısı.

oulgen

Yeni Üye
Adı
Özkan Ü.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ustam denize balığa doğaya küsülmez. Varsın balık çıkmasın. Oltaları kurmak, olta ucunu takip, dalgaların sesi, denizin kokusu…. TERAPİ.
Evet forumda rapor pek yok. Özelden yazanların problemi video yükleyememeleri. Maalesef imkanlar kısıtlı. Girende bir iki şey soruyor sonra kayıp.
İstanbulda karadenizde 1-2 aydır minekop var. Boğazdada kurşun arkası palamut başladı. Hiç çalışmadığım bir stil. Ama youtube yada instagram paylaşımı için bir iki deneme yapıcam.
Bakalım… Hayırlısı.
Evet meralar dolmaya başladı, önceden sabah 6 da bomboş olurdu Avrupa yakasınının belli yerleri, yürüyüş yapanlar bir de ben olurdum :), şimdi istavritciler palamutcular yan yana, 06:30 da araba park edecek yer kalmamaya başladı, inşallah herkes gönlüne göre güzel balık alır.