Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yenikapı-çatladı Kapı Balık Raporu

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@batu2004 teşekkür ederim bilgiler için salih abi benim uzak atışım yok maalesef alışma aşamasındayım da artık nasibimde ne varsa deneyelim görelim hava güzel olsun da çözerim artık gerisini

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Liman icinde gemilerin arasi her saat izmarit var. Midye karidses veya kurt yiyor.
Capari her saat var miting alaninda degil de en uc fenerin orda 35 gr kursun 18.8 capari renk moraran beyaz icinde biraz kirmizi organze olan ince takim kullan.
At kapat ariyarak baligi bulunyon
10 10lu geliyor ama icinden seciyorsun ince balıkta var yani
Tavuk gogsu ise yaramaz.
Uzak at
Rastgele

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilgiler için teşekkürler, fenerin orada yüksek kayalıkların üstünden atmayı mı kastediyorsunuz ?

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hafta sonu yenikapıdayım eşlik etmek isteyen olursa iletişime geçebiliriz.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@tamam murat abi benim durum belli olursa yazarım bir gün önceden özel mesaj yani cumartesi , pazar günü eşlik ederim seve seve

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ramazan kardeşim ben genellikle sabah suyuna giderim.Sabah namazından sonra atlar arabama yeni kapı sahile giderim.Sabah saat 10 da av biter benim için.Ama gönüller bir olsun dersen bir C.tesi akşam suyunda buluşuruz.Bu pazar yağmurlu görünüyor meterolojide.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@tamam en güzel zamanda gidip geliyorsun abi:harika: cumartesi çalışıyorum maalasef başka avlara diyelim ozaman inşallah uygun zaman olursa bir aksilik karışmazsa yeni uğrak yerim o tarflar :kötü::kötü: pazar evet yağmurlu görünüyor cumartesi günü kesinleşecek benimde havaya göre bir düzenleme yapaçağım:uzgnm::uzgnm: