Hayırlı olsun, resimlerini de eklerseniz sevinirim.
Yerliyurt 460b kac tl acaba, suda gordum gecen hafta guzel kayik.
Düşünüyorum bende.
Motor olarak tohatsuyu da seceneklere alin derim.
Tepe tepe kullaniyorum resmen tik yok maşallahı var, bu sene ödüllendirdim cihazi bakimini yaptirdim 😀 telef oldu zavalli bir calisiyor sabahtan aksama kadar susturmuyorum. Çok memnunum motordan, tekneyi biraz büyültmek istiyorum kışın dalgada zor oluyor.
Bu da benim ki.
18228 dosyayı görüntüle
Merhabalar,
Bu konu üzerinde durulmuştur fakat sizlerin tecrubesi yol gösterici olacagını düşünmekteyim.
Yerliyurt 460 ve Honda 20 hp takım almak istiyorum. Fakat 20 HP nin Yerliyurt 460 için yetersiz geleceği söylenmektedir. 30 hp bütçe yetersiz. Bu nedenle yerliyurt 450 yöneldim. Fakat gönül 460 diyor. Kişiden kişiye değişir fakat , çok hızlı gitmek diye bir isteğim yok fakat gitmek istediğim yerede tın tın gitmek istemem. Bahsedilen bu yetersiz kalma durumu pişman edicek seviyemidir. Bu konuda tecrübeli kardes ve abilerimin görüşü tecrübüleri nelerdir. Şimdiden çok tesekkur ederim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim.Merhaba,
Çok tesekkur ederim bilgilendirme için.
3 kişi nadir olarak balığa çıkıyoruz. 4.60 Yerliyurt ve 20 HP Honda olarak siparişimi vereceğim inşallah.
Tekrar tesekkur ederim.