Yerliyurt 460B için Motor Seçimi

Öncelikle seçim harika olmuş. Benim de en sevdiğim modeldir. yerliyurt marin sahipleri iyi dostmudur. İsmimi verirseniz yardımcı olurlar.

Fuarda çok inceledim önerilen motor 30 hp çünkü ağırlığını taşıması için düşük beygir seçmemelisin.

Küçük alır isen motor taşımak için zorlanacaktır ve çok yakacaktır.

Marka seçimine bir şey diyemem çünkü tamamen bütçe ile orantılı. Ha yamaha almayı düşünürsen onun içinde yardımcı olmaya çalışırım.
Bana da referans olurmusun üstadım? Beni de tekne sahibi yapın artık🙂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,

Bu konu üzerinde durulmuştur fakat sizlerin tecrubesi yol gösterici olacagını düşünmekteyim.
Yerliyurt 460 ve Honda 20 hp takım almak istiyorum. Fakat 20 HP nin Yerliyurt 460 için yetersiz geleceği söylenmektedir. 30 hp bütçe yetersiz. Bu nedenle yerliyurt 450 yöneldim. Fakat gönül 460 diyor. Kişiden kişiye değişir fakat , çok hızlı gitmek diye bir isteğim yok fakat gitmek istediğim yerede tın tın gitmek istemem. Bahsedilen bu yetersiz kalma durumu pişman edicek seviyemidir. Bu konuda tecrübeli kardes ve abilerimin görüşü tecrübüleri nelerdir. Şimdiden çok tesekkur ederim.
Merhabalar geçen yaz boyunca yerliyurt460b ve 20 hp honda ile avlandım. Komşumun teknesiydi. 20 hp honda ile çoğu zaman 2 kişi bazen de 3 kişi çıkıyorduk. Tam gaz giderken zor tutunuyorduk yani hız olarak tatmin ediciydi. Tekne gayet dengeli ve oturaklı.

Bana da referans olurmusun üstadım? Beni de tekne sahibi yapın artık🙂

Tabi ki, Sana yakın zaten sahibi Murat Yerliyurta gidip selamımı ilet, gerekirse oradan ararsınız beni.

Yerliyurt 470b kullanan varmı arkadaşlar? Kasa harika görünüyor.
Bu kasaya 30 bg düşük kalir sanki ne dersiniz?

Back