Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

knngs

Üye
Adı
Kenan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı bayramlar herkese. Aldığım son 1-2 günlük raporda iri istavrit yapıyormuş kıyıda. Tabi öyle abartılacak kadar çok değil ama yeteri kadar yapıyormuş çapari ile. Yine 2 hafta önce dediğim gibi yaprak çok denizde. Zarganadan da haber var mı bakalım bugün bir deneyeyim diyorum.

muratozz

Yeni Üye
Adı
Murat Öz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Keşke dayıyı bilinçlendirebilseydiniz. Cehalet olduğu sürece devam edecektir o davranışa malesef.
60-70 yaşındaki bir adama laf anlatılamaz ancak yokuş yapılır. Balık tutan çok anlayışlı kişiye rastladım ama arkadaşın anlattığı gibiler de var maalesef. Balık tutmak için lisans getirilmesi lazım, başka türlü yaptırımlar pek işe yaramaz. Çöp atanlara cezalar vs. bunlar önemli.

knngs

Üye
Adı
Kenan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çarşamba günü Yeşilyurt sahilde Zargana'ya denedim tek tük vardı. Akşamüstü çapari ile istavrite de salladım. Yarım KG kadar yakaladım. Akşam lüfere kalan tek tük insanlar vardı. O konuda da hiçbir bilgim yok. Denizde çok yaprak var. Gümüşleri kovalıyor.

scorpion26

Daimi Üye
Yeşilköyde dişli durumu nedir arkadaşlar?

scorpion26

Daimi Üye
Ben pazar 6 da gittim saat 10 a kadar spin yaptım bişey alamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orda spin her ne hikmetse işe yaramıyor. Bende defalarca yaptım ve hiç alamadım. Alanda şimdiye kadar bir kere duydum o da sabah suyu tek balık alabilmişti. Yemli ile alınıyor ama orda da şu anki durumu merak ettim.