Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çay içtik kötü mü oldu .şaka maka karabatak bile boş döndü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel bi avdı

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

QuickMemo+_2017-05-31-13-16-28.png

20170531_115926.jpg

Tavsiye ederim kaliteli ve hızlı kargo

İlker kardeşim tavsiyen üzerine bende 0.14 8 kat 500 metre 67 tl den aldım 10 günde teslim edildi. Kısmetse bu hafta deneyeceğim.
Umarım memnun kalırsınız ülkemizde maalesef çok pahalı ip piyasası bu gerçekten 100TL ve üzeri rakamlara satılabilecek kalitede bir ip beğenirseniz ne mutlu bana 😉
Rastgelsin

Yeşilköy de istavrit durumları nasıl giden bilen var mı acaba ?

Kimse yazmamış ama ben yazayım belki bu bölgeyi denemek isteyen arkadaşlara faydam dokunur; geçen akşam gezme amaçlı yeşilköy sahile indim ve gezerken de kayalıklardan olta atanları bir yoklayayım dedim. İnce beden çapari atan neredeyse herkes az-çok "kıraçalıktan çıkmaya çalışan istavrit" tutuyordu. Kanımca bir iki haftaya kadar bu bölgede kıyıdan olması gereken boyutta "istavrit" yakalanabilir. Bayramda denemekte fayda olabilir 😉

Selamlar arkadaşlar. Kış döneminde forumda mesleğinden dolayı aktif olamadım. Öğretmenim ve sınava hazırladığım birçok öğrencim vardı. Geçen hafta florya Yeşilköy açıklarında tekne ile istavrit avına çıktık. Hafta boyunca teknecilerin iyi avlar yaptığını biliyordum. Biz de iyi bir av yaptık ancak sıcakta da beyin pişti tabi

Back