coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Aramıza hoş geldiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sıkma canınıdün akşam üzeri ataköy sahile balık avı yapabileceğim bir yer bakmak istedim.(bölgenin acemisi) olduğumdan bayağı dolandım ancak en sonunda inşaatların arasından bir yer buldum.sanırım ataköy sahildi bir km lik bir sahil kumsal gibi ancak arkada levhalar asmışlar denize girmek ve balık tutmak yasaktır diyemoralim bozuldu küçük bir iskele yapmışlar kefallar alta yüzüyordu ancak neden yasak bilen var mı acaba arkadaşlar gerçi büyük sitelerinde atıkları giriyor du denize ankayacağınız kefalları görüncemoralim bozuldu ancakbir resim çekilerek geri döndüm.
Ekli dosyayı görüntüle 60240
Uygar hocam, adamlar o sitelere 3 milyon Usd ödüyor. Bizi sokmazlar oralara.dün akşam üzeri ataköy sahile balık avı yapabileceğim bir yer bakmak istedim.(bölgenin acemisi) olduğumdan bayağı dolandım ancak en sonunda inşaatların arasından bir yer buldum.sanırım ataköy sahildi bir km lik bir sahil kumsal gibi ancak arkada levhalar asmışlar denize girmek ve balık tutmak yasaktır diyemoralim bozuldu küçük bir iskele yapmışlar kefallar alta yüzüyordu ancak neden yasak bilen var mı acaba arkadaşlar gerçi büyük sitelerinde atıkları giriyor du denize ankayacağınız kefalları görüncemoralim bozuldu ancakbir resim çekilerek geri döndüm.
Ekli dosyayı görüntüle 60240