Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşilköy güzel meradır. Her saat balık yapar. Ancak çok sabır ister .Yem sağlam ise .Her türlü balık alınır....

Kaya kurdu boru kurdu veya teke varsa iri eşkina karagözün büyüğü var.Tabi kayasını ve geçiş yerlerini bilmek gerekir.

@Uğur Yücel Abi merhaba, benim yeşilköy limanda teknem var. Sürekli canlı teke yemimde var, polat otele doğru kıyılarda bekliyorum ama balığın yerini bulamıyorum. Bir gün buluşup tanışalım abi birlikte çıkalım tekneyle.

Merhaba , yeşilköy açıklarından izmarit balığı çıkıyormuş doğru mudur ? şimdiden teşekkürler

@Uğur Yücel Abi merhaba, benim yeşilköy limanda teknem var. Sürekli canlı teke yemimde var, polat otele doğru kıyılarda bekliyorum ama balığın yerini bulamıyorum. Bir gün buluşup tanışalım abi birlikte çıkalım tekneyle.
Tamam kardeşim bir gün avlanalım seninle.

Dosyalar

• uğuuuur 026.jpg
    uğuuuur 026.jpg
    66.6 KB · Okunma: 690
Dün tekne ile açıktan çok iri istavrit aldık. Açıktan derken çokta açıktan değil. 8-10 metre derinliklerde.
Herkese Rastgele.

Merhabalar bu merada yeniyim öncesi karaköy eminönü meralardı evim buraya yakın olduğu için birde bakırkoy ido tarafları yoklamaya geldim

Back