Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

bberdem

Üye
Adı
Bahadır...
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeşilköy güzel meradır. Her saat balık yapar. Ancak çok sabır ister .Yem sağlam ise .Her türlü balık alınır....

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kaya kurdu boru kurdu veya teke varsa iri eşkina karagözün büyüğü var.Tabi kayasını ve geçiş yerlerini bilmek gerekir.

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Uğur Yücel Abi merhaba, benim yeşilköy limanda teknem var. Sürekli canlı teke yemimde var, polat otele doğru kıyılarda bekliyorum ama balığın yerini bulamıyorum. Bir gün buluşup tanışalım abi birlikte çıkalım tekneyle.
Merhaba , yeşilköy açıklarından izmarit balığı çıkıyormuş doğru mudur ? şimdiden teşekkürler

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Uğur Yücel Abi merhaba, benim yeşilköy limanda teknem var. Sürekli canlı teke yemimde var, polat otele doğru kıyılarda bekliyorum ama balığın yerini bulamıyorum. Bir gün buluşup tanışalım abi birlikte çıkalım tekneyle.
Tamam kardeşim bir gün avlanalım seninle.

Ekli dosyalar

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün tekne ile açıktan çok iri istavrit aldık. Açıktan derken çokta açıktan değil. 8-10 metre derinliklerde.
Herkese Rastgele.

ozere

Üye
Adı
Özer Sert
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar bu merada yeniyim öncesi karaköy eminönü meralardı evim buraya yakın olduğu için birde bakırkoy ido tarafları yoklamaya geldim

ediko

Üye
Adı
Erdinç Dokuman
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar bu merada yeniyim öncesi karaköy eminönü meralardı evim buraya yakın olduğu için birde bakırkoy ido tarafları yoklamaya geldim
Dün Yeşilyöy'deydim, aşırı rüzgar vardı. Aksam saatleri çapari ile İstavrit yapıyor, rüzgar olmazsa geceleri LRF ve yemli Eşkina var.

ozmenahmet

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özmen
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@ediko Hoşgeldin aramıza , rastgele sevgiler . . .