Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama (Son Durumlar)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knngs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankaradan selamlar. yesilkoy durumu nasil. hic balik yok mu. 23 nisanda istavrit olursa o mevsimde olta atmaya istanbula gelirim. gorusuruz umarim birileriyle

Arkadaşlar yeşilköyün kıyıdan biraz açığını dip yapısı nasıl 150 gram kurşunla antreman yapsam dibe takılır mı 100 150 metre açığı. kıyısı kayalkk oraya gelince hızlı çekmek gerek onu biliyorum.

Arkadaşlar yeşilköyün kıyıdan biraz açığını dip yapısı nasıl 150 gram kurşunla antreman yapsam dibe takılır mı 100 150 metre açığı. kıyısı kayalkk oraya gelince hızlı çekmek gerek onu biliyorum.
Beyaz kayalar renopark tarafında uzak atış sorun olmaz fakat limanın sağ tarafı çiroza kadar dip kayalık bölge

Beyaz kayalar renopark tarafında uzak atış sorun olmaz fakat limanın sağ tarafı çiroza kadar dip kayalık bölge
Teşekkürler hocam. Rönopark'ın sol tarafındaki mendirekten beyaz kayalıklara kadar dip temiz. Daha sağ tarafı çiroza kadar kayalık diyorsunuz doğru anladım değil mi

Teşekkürler hocam. Rönopark'ın sol tarafındaki mendirekten beyaz kayalıklara kadar dip temiz. Daha sağ tarafı çiroza kadar kayalık diyorsunuz doğru anladım değil mi[/QUOT polat otelin tarafı kayalık renopark kum limandan çocuk parkına kadar kayalık tabi arada kum alanlar var fakat çoğunluk dediğim gibi

Back