Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

FrostLord

Yeni Üye
Adı
Kadir Mert
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Evim Yeşilköy'de olduğundan genelde bu civarda avlanıyorum. Lrf ve yemli oluyor avlarım. Şu ara pek bir şey yok biliyorum fakat gelen olursa tanışıp beraber avlanabiliriz.

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Evim Yeşilköy'de olduğundan genelde bu civarda avlanıyorum. Lrf ve yemli oluyor avlarım. Şu ara pek bir şey yok biliyorum fakat gelen olursa tanışıp beraber avlanabiliriz.
Ben yıllardır yeşilköye giderim size yardımcı olurum isterseniz

balıkavı34

Yeni Üye
Adı
can
Kan Grubu
B Rh Negatif
yeşilköy florya civarında lrf başladı mı , ne zaman başlar ya da

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
Merhaba,
Ben Cumartesi akşam 10:30 dan 13:00 a kadar takıldım. 15-20 parça istavrit ve ispari aldım.
Dün akşam saat 10:30 dan 14:00 a kadar takıldım 10 parça istavrit aldım.
iki günde Çok vuruş aldım, çok düştü yolda gelirken, suya iade edilen, kedilere ziyafet verilen küçük balıklarda oldu.
Kısacası çok keyifliydi. gidin ve takılın derim. Ama öyle çok balık yakalayacağım diye gitmeyin. Keyif için gidin.

balıkavı34

Yeni Üye
Adı
can
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba,
Ben Cumartesi akşam 10:30 dan 13:00 a kadar takıldım. 15-20 parça istavrit ve ispari aldım.
Dün akşam saat 10:30 dan 14:00 a kadar takıldım 10 parça istavrit aldım.
iki günde Çok vuruş aldım, çok düştü yolda gelirken, suya iade edilen, kedilere ziyafet verilen küçük balıklarda oldu.
Kısacası çok keyifliydi. gidin ve takılın derim. Ama öyle çok balık yakalayacağım diye gitmeyin. Keyif için gidin.
hocam nerelerde av yapılabilir yeşilköyde av yapmadık hiç

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan