Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldızbalıkçılık dikkat !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhabalar,

Abimin başına gelen olayı anlatarak siz değerli Balık sevdalılarını bilgilendirmek isterim,

07-01-2018 tarihinde abim yıldız balıkçılığın sitesinden ryobi fishing king 8000 makina satın alıyor,
3 gün bekliyor ve ürün hala gelmeyince arayıp irtibata geçiyor,

Verilen cevap : Ürün stoklarımızda yok Paranızı iade ederiz iban verin demişler,
Abimde Stokta yoksa neden satıyorsunuz, diyerek iban vermiştir,
Bugün 10 gün geçmesine rağmen paranın iadesi yapılmadı ve telefonlara çıkmıyorlar artık,
Face gruplarından da bu konuyu paylaşın ca başka kişilerinde mağdur olduğu ortaya çıktı,

Amacım daha fazla kişinin mağdur olmaması, Ürün alırken nereden olursa olsun, gidin görün parasını verin alın..
Yıldızbalıkçılık tan alırken birdaha düşünün..

Ryobi FISHING KING 8000 7BB Olta Makinası limited edition RYOBİ Deniz Olta Makineleri

Ryobi Fıshıng Kıng 8000 7bb Olta Makinası Limited Edition - n11.com

Bu arada ürünler ellerinde olmamasına rağmen hala satışta..

DİKKAT !!!

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
firma iban istemiş, para iadesi yapacağını söylemiş.
iletişim bilgilerinde bir yanlışlık yok, adres doğru.
1:
YILDIZ BALIKÇILIK balık avı olta balık av malzemeleri kamp malzemeleri av marketi Üsküdar
2:
Google Maps

web sitesi ssl sertifikasına sahip ve siteyi yapan firma da iyi kaliteli bir firma
Tüm bunları bir araya getirince endişelerin biraz yersiz olduğu, aceleci davranıldığı, firmanın da biraz savsaklamış olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

Ama bir dolandırıcı şirket değil.
Ben tanımam etmem yakından uzaktan alakam yok. ne firma ne kişi zerre kadar beni ilgilendirmiyor da zaten. Ama doğru olanları da bildirmek, insanları bilgilendirmek lazım. Bence bu güvenilir bir firma. Ama biraz işgüzar olabilirler, arayıp konuşunca, olmadı bağırıp çağırınca sorun büyük bir ihtimalle düzelir. Daha fazlasına gerek yok.

Siz dolandırıcı sahtekar görmemişsiniz :) Neler neler görüyoruz biz. bir tanesini film yapsan finali müthiş olan ilk 20 film arasında birinci olur.

Son düzenleme:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ortada belli ki bir hata var ama Yıldız Balıkçılık için dolandırıcı demek doğru değil..
Samimi olmasam da sahibini tanıyorum, zaman zaman ürün bakmaya/almaya yurt dışına gider.. Belki de yoktur buralarda. En yetkili elemanı da en son paylaşımında bir hastanede baba olma anındaydı..
Yani bu karmaşa içinde atlanmış olabilir.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Ben tanıyorum, kesinlikle böyle biri değil. Atlamışlardır, mutlaka öderler.
İnternetten satış yapan çoğu sitenin stokları güncel değil, bir çoğu da ithalatçıdan alıp gönderiyor.
İthalatçıların da stokları karmakarışık.
Yıldız bildiğim kadarıyla stoklarındakileri satan bir yer.

yusufd

Aktif Üye
Adı
yusuf
Sahibi ahmet ile bir çok kez alışverişim oldu. Dolandırılma gibi bir durum sözkonusu olmaz. Sorunun hallolacağını düşünüyorum.

harunonay

Aktif Üye
Adı
Harun Onay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üsküdar'da bilindik bir firma,sahibini iyi tanırım
bir ihmal olduğu açık,sorun giderilir..
İnternetten güncel stok çalışan firma maalesef yok denecek kadar az..

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Yildiz balikcilik benim guven duydugum. Guvenerek alisveris yaptigim yerdir.
Sorun hallolucaktir.
Biraz sabir edin

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Merhabalar;

Sahibi Ahmet ve yetkili çalışanı Serdar yakın arkadaşım. Konuyu görünce kendileri ile iletişime geçip bilgi aldım. Ahmet geri ödeme sisteminde problem olduğunu ve yarın direk müşterinin direk hesabina geçeceği teyidini aldım.
Paranızı geri almayla ilgili bir problem yaşamazsınız. Bundan emin olabilirsiniz.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...